Μενού
  • Α-
  • Α+

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Δευτέρας (21/3) ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο ηθοποιός που φέτος το τηλεοπτικό κοινό απολαμβάνει μέσα από τον ρόλο του Δημάρχου που ενσαρκώνει στους «Συμπέθερους από τα Τίρανα» αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια, την αγάπη του για την υποκριτική και τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Μιλώντας για τα πρώτα χρόνια της καριέρας του, ο ηθοποιός αντιμετώπισε δυσκολίες ο οποίες όμως δεν τον «έριξαν» και συνέχισε να κυνηγάει το όνειρο του να γίνει ηθοποιός. Αναφέρθηκε στα παιδικά του χρόνια στο χωριό, μίλησε για τη φοίτηση του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου αλλά και τα σχέδια των γονιών του για σπουδές στην Ιταλία.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Η αποστομωτική απάντηση σε όσους τη σχολιάζουν αρνητικά - «Κάποτε στενοχωριόμουν»

«Πολλά χρόνια σε υπόγειο, μετά ανέβηκα σε ημιυπόγειο και μετά πήγα στον πρώτο. Ήρθα στην Αθήνα για τον κρυφό έρωτά μου και ο άλλος ότι έκανα ιταλικά για να φύγω στην Ιταλία για να σπουδάσω Ιατρική» ανέφερε αρχικά ο Πάνος Σταθακόπουλος και πρόσθεσε: «Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο, ένας παράδεισος. Είχα μόνο μία τηλεόραση ασπρόμαυρη που είχε εικόνα αλλά όχι ήχο. Το πρώτο μου σπίτι ήταν υπόγειο, ένας παράδεισος».

«Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής αλλά έφυγα από εκεί, γιατί είχα γραφτεί κρυφά σε δραματική σχολή. Όταν πέρασα στη σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι», αποκάλυψε ο Πάνος Σταθακόπουλος.

Μιλώντας για θέματα πιο προσωπικά ο ηθοποιός απάντησε στο γαιτί αποφεύγει τον γάμο και πώς αντέδρασε όταν κάποτε τον είχε σκεφτεί. «Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει».