Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα Γκιωνάκη, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - σε συνέντευξή της στην On Time στη δίκη από την οποία είχε περάσει ο πατέρας της, την οποία χαρακτήρισε μια «μεγάλη πληγή για εκείνη».

Διαβάστε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: «Είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία»

Η δίκη «έγινε το 1984. Τώρα έχουμε 2022 κι ακόμα συζητείται. Και συζητείται και κάνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι - μιλάω γενικά - στο παιδί του, που είμαι εγώ, και στο εγγόνι του, που είναι ο γιος μου. Για αυτό που έκανε ο πατέρας μου έγινε δίκη και σήμερα βγαίνουν και λένε "γιατί δικάστηκε τόσο λίγο, γιατί έγινε αλλιώς". Η δίκη έγινε, η Δικαιοσύνη μίλησε, αυτό αποφασίστηκε. Αν θέλουν να γίνει σήμερα ξανά η δίκη, λυπάμαι δεν γίνεται να τον κατεβάσουν από τον ουρανό», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Πρόσθεσε δε πως «Μιλάνε στην τηλεόραση όλοι για ενσυναίσθηση. Για ποια ενσυναίσθηση μιλάμε όταν αυτή η ερώτηση γίνεται στο ίδιο του το παιδί και στον εγγονό του; Σαφώς πονάω, σαφώς είναι μια πληγή μεγάλη για εμένα, είναι ο πατέρας μου, όμως ότι έγινε έγινε και το πλήρωσε. Πώς να απολογηθώ εγώ και ο γιος μου για κάτι που έκανε ο πατέρας μου; Ξέρεις πως έχω νιώσει τον τελευταίο καιρό που το ανασκαλίζουν; Σκέφτομαι ότι θα περάσουν λίγα χρόνια και θα πιάσουν την εγγονή μου, που τώρα είναι μωρό, και θα τη ρωτάνε πώς νιώθει; Δεν ρωτάς τους απογόνους. Και τι περιμένεις να σου πουν; Είναι ένα δράμα που έζησε η οικογένειά μου. Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της δράματα κι όλοι έχουμε σταυρούς που σηκώνουμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.