Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός και κόρη του αείμνηστου Γιάννη Γκιωνάκη, Πωλίνα Γκιωνάκη, αναφέρθηκε - μεταξύ άλλων - σε συνέντευξή της στην On Time στη δίκη από την οποία είχε περάσει ο πατέρας της, την οποία χαρακτήρισε μια «μεγάλη πληγή για εκείνη».

Διαβάστε ακόμη: Λάκης Γαβαλάς: «Είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία»

Η δίκη «έγινε το 1984. Τώρα έχουμε 2022 κι ακόμα συζητείται. Και συζητείται και κάνουν ερωτήσεις οι δημοσιογράφοι - μιλάω γενικά - στο παιδί του, που είμαι εγώ, και στο εγγόνι του, που είναι ο γιος μου. Για αυτό που έκανε ο πατέρας μου έγινε δίκη και σήμερα βγαίνουν και λένε "γιατί δικάστηκε τόσο λίγο, γιατί έγινε αλλιώς". Η δίκη έγινε, η Δικαιοσύνη μίλησε, αυτό αποφασίστηκε. Αν θέλουν να γίνει σήμερα ξανά η δίκη, λυπάμαι δεν γίνεται να τον κατεβάσουν από τον ουρανό», είπε η Πωλίνα Γκιωνάκη.

Πρόσθεσε δε πως «Μιλάνε στην τηλεόραση όλοι για ενσυναίσθηση. Για ποια ενσυναίσθηση μιλάμε όταν αυτή η ερώτηση γίνεται στο ίδιο του το παιδί και στον εγγονό του; Σαφώς πονάω, σαφώς είναι μια πληγή μεγάλη για εμένα, είναι ο πατέρας μου, όμως ότι έγινε έγινε και το πλήρωσε. Πώς να απολογηθώ εγώ και ο γιος μου για κάτι που έκανε ο πατέρας μου; Ξέρεις πως έχω νιώσει τον τελευταίο καιρό που το ανασκαλίζουν; Σκέφτομαι ότι θα περάσουν λίγα χρόνια και θα πιάσουν την εγγονή μου, που τώρα είναι μωρό, και θα τη ρωτάνε πώς νιώθει; Δεν ρωτάς τους απογόνους. Και τι περιμένεις να σου πουν; Είναι ένα δράμα που έζησε η οικογένειά μου. Η κάθε οικογένεια έχει τα δικά της δράματα κι όλοι έχουμε σταυρούς που σηκώνουμε».