Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Λάκης Γαβαλάς αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μία προσωπική του περιπέτεια, η οποία τον στεναχώρησε. Όπως είπε, δέχθηκε μια επίθεση μέσω social media από κάποιον πρώην φίλο και συνεργάτη του, την οποία δεν περίμενε.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η Μαρία Τζομπανάκη: «Εβγαλε όπλο και μου ζήτησε να κάνω κάτι»

«Φίλοι μου καλημέρα…  Δεν θέλω ποτέ να σας στεναχωρώ με άσχημες ειδήσεις σε πράγματα που μου συμβαίνουν, αλλά χτες είχα μια επίθεση αλλόκοτη και με μεγάλη κακία μέσω γραπτού μηνύματος, από παλιό κοσμικό μου γνώριμο και πρόσφατα συνεργάτη, όπου ανακάλυψα πόση κακία μπορεί να χωρέσει ένα ανθρώπινο ον..  Απαξιωτικά και αλήτικα μου συμπεριφέρθηκε, την ίδια στιγμή που στελέχη του οίκου Hermes, που βρίσκονταν στην Αθήνα, μου έδιναν συγχαρητήρια για την άψογη πολυετή συνεργασία μας και για το άψογο στυλ μου.

https://www.instagram.com/p/CcFJw4vs_OS/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για άλλη μια φορά αντιλαμβάνομαι ότι οι περισσότεροι συμπατριώτες μου δεν θέλουν να ξεκολλήσουν από την μετριότητα, αλλά ο συγκεκριμένος να παραδεχτεί την οντότητά μου… Καλή συνέχεια, που θα είναι ενδιαφέρουσα», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Λάκης Γαβαλάς.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA