Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη συνεργασία του με τη Φίνος Φιλμ, τον Γιάννη Δαλιανίδη, τους ηθοποιούς που ο ίδιος θεωρεί σταρ αλλά και στις δύσκολες στιγμές που αντιμετώπισε στην καριέρα του αναφέρθηκε ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Βογιατζής, σε μια σπάνια τηλεοπτική του συνέντευξη. Συγκεκριμένα, μιλώντας στον Alpha, ο Γιάννης Βογιατζής θυμήθηκε την πρώτη του ταινία που είχε κάνει στη Φίνος Φιλμ, η οποία ήταν η μεγάλη επιτυχία της εποχής «Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο». «Εκανα έναν γιατρό. Η Τζένη Καρέζη είχε ερωτικές σχέσεις με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Και οι δύο ήταν φίλοι μου από τη δραματική σχολή του Εθνικού».

«Μου είπε ο Σακελλάριος όσα θα έπρεπε να πω και μου είχαν δώσει το κείμενο. Όλη τη νύχτα δεν είχα κοιμηθεί από τη χαρά μου για να πω το κείμενο. Ε, λοιπόν, έκανα πέντε φορές στοπ! Εγώ που δεν κάνω ποτέ στοπ» πρόσθεσε ο Γιάννης Βογιατζής. Αναφερόμενος στον Γιάννη Δαλιανίδη είπε ότι «ήταν από τους συγγραφείς που ήξερε ποιος είσαι και έγραφε επάνω στις δυνατότητες σου. Δεν πρόσεχε, όμως, τον εαυτό του και μας έφυγε τόσο μικρός στην ηλικία».

Στη συνέχεια ο Γιάννης Βογιατζής τόνισε ότι «σταρ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Σταρ στην Ελλάδα ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Χορν». Ο αγαπημένος ηθοποιός εξομολογήθηκε, τέλος, ότι «δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου. Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός πως θα με δέρνουν στη ζωή μου και τους απαντούσα ότι θα τους δέρνω εγώ με το μυαλό μου».