Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατρεπτικό ήταν το επεισόδιο της Παρασκευής (15/4) στο MasterChef, καθώς η Φανή Ζιώγα αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από τον διαγωνισμό μαγειρικής, αφήνοντας τους πάντες άφωνους, καθώς ήταν η νικήτρια στη δοκιμασία αποχώρησης εναντίον του Νίκου Μπέρκα. Ο λόγος, όπως εξήγησε κι η ίδια, ήταν ένα θέμα υγείας ενός πολύ αγαπημένου της ανθρώπου, του παππού της.

Διαβάστε ακόμηMasterChef: Η Καλλιόπη έκανε «κωλοτούμπα» και προκάλεσε την αντίδραση του Twitter

«Θα ήθελα να αποχωρήσω εγώ από τον διαγωνισμό σήμερα. Χάρηκα πολύ που έφτιαξα το πιάτο σας, δεν μπορούσα να μην μαγειρέψω. Ο λόγος είναι ένα προσωπικό, οικογενειακό ζήτημα υγείας και μου είναι δύσκολο να είμαι μακριά τους αυτή τη στιγμή», δήλωσε αρχικά η παίκτρια.

Η νεαρή παίκτρια του MasterChef προχώρησε και σε μία συγκινητική εξομολόγηση για τον παππού της. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ήταν εκείνος που την στήριξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές της ζωής της. Ακόμα κι όταν χρειάστηκε να μιλήσει ανοιχτά στους γονείς της για τη σεξουαλικότητά της.

«Είναι ο άνθρωπος που με μεγάλωσε. Μου έχει μάθει πολλά, είναι μια κατηγορία από μόνος του. Μακάρι να είναι όλοι σαν τον παππού μου. Με έχει μεγαλώσει με τη γιαγιά μου και ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα κι από εμένα», είπε η Φανή Ζιώγα. «Ο παππούς μου και η γιαγιά μου με έχουν μεγαλώσει. Ξέρουν τα μάτια μου καλύτερα και από εμένα».

«Είμαι bisexual και μέχρι τα 17 μου, που το συνειδητοποίησα, είχα σχέσεις με άντρες κανονικά. Ο παππούς μου ήταν που μου είπε "θέλω να είσαι καλά, είτε αυτό είναι με άντρα, είτε με γυναίκα. Θέλω να σε βλέπω να χαμογελάς. Αν δεν χαμογελάς, θα κανονίσω εγώ"», εξήγησε η παίκτρια, λίγο πριν αποχωρήσει από τον διαγωνισμό.