Η Αντζελα Γκερέκου δημοσίευσε στο Instagram τρεις φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο για να τιμήσει τη μνήμη του, εννέα μήνες μετά τον θάνατό του. Η φωνή του τραγουδιστή σίγησε τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 2021 σε ηλικία 81 ετών.
Η σύζυγός του αξέχαστου Tόλη Βοσκόπουλου, Αντζελα Γκερέκου, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τρεις τρυφερές φωτογραφίες τους, δείχνοντας πως δεν τον ξεχνάει ποτέ. Στη λεζάντα του ποστ, η Άντζελα Γκερέκου αρκέστηκε να γράψει τον αριθμό «9».
- Φωτιά στην Κρήτη: Μαίνεται το μέτωπο στο Ρέθυμνο - Μάχη των Πυροσβεστών να ελέγξουν τις πυρκαγιές
- «Φοράει smart γυαλιά; Μπορεί να τραβάει βίντεο»: Το «Χ» ξέσπασε για την εμφάνιση Γεωργιάδη στη Λήμνο
- Τα μαχαίρια στης Καρυστιανού, το πρόσωπο που λύνει και δένει στο κόμμα και η Πενταμερής για το Κυπριακό
- «Δεν είμαι πόρνη»: Ποια είναι η καλλονή που έγινε viral στη Μύκονο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.