Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και ανέφερε πώς γνωρίστηκαν, αλλά και γιατί είχαν τσακωθεί στο παρελθόν, ενώ αποκάλυψε τι της είχε ζητήσει πριν μπει στο Survivor. «Πριν μπει στο Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, με είχε πάρει τηλέφωνο κι εμένα και τη Μένια Κούκου. Του ζητούσαμε μια δήλωση για το ριάλιτι και μου είχε πει ότι δεν μπορεί να μιλήσει, γιατί μπορεί να μην τον πάρουν στο παιχνίδι», είπε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε ακόμη: Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε κατά του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ - «Μπήκε διατεταγμένα στο Survivor, είναι τηλεοπτική κατάντια»

Στη συνέχεια, αποκάλυψε τι ήταν αυτό που της ζήτησε. «Μου είπε ότι θέλει να παίξουμε το βίντεοκλιπ του, να κάνουμε αφιερώματα σε παλιές του συνεντεύξεις και να τον προμοτάρουμε. Μου είχε μιλήσει πολύ ευγενικά και μου είπε ότι θέλει τη στήριξή μας, γιατί έχει ανάγκη από δουλειά», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, τόνισε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα τον στήριζε λόγω της συμπεριφοράς που έχει επιδείξει μέχρι τώρα στο παιχνίδι. «Κωνσταντίνε μου, και να θέλει να σε στηρίξει κάποιος, έτσι που τα έχεις κάνει, δεν μπορεί να σε στηρίξει κανείς, με τέτοια συμπεριφορά. Όσο και να παρακαλέσεις, κι εμένα κι οποιονδήποτε, δεν στηρίζεσαι. Δεν βρίσκεις κάτι τόσο δα θετικό να πεις κι είναι κρίμα», τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τέλος, σχετικά με τη γνωριμία τους στο παρελθόν, ανέφερε: «Τον ξέρω χρόνια τον Κωνσταντίνο, με είχε χτενίσει σε μία από τις πρώτες μου φωτογραφίσεις. Είχαμε παρεξηγηθεί για χρόνια. Δεν μου άρεσε κάτι που είχε συμβεί κι αυτός μετά έβγαινε και με έβριζε, επειδή του είχα κάνει μια επίπληξη. Έβγαινε στα κανάλια κι έλεγε τα χειρότερα για μένα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA