Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ναταλία Γερμανού εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν απέκτησε παιδιά σε συνέντευξή της στο περιοδικό HELLO, με αφορμή ερώτηση για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, ενώ ξεκαθάρισε και ότι δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή της. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου και Κωνσταντίνος Εμμανουήλ: Πρώτα πλακώθηκαν και μετά της ζήτησε βοήθεια στη δουλειά

«Εγώ συνειδητά δεν έφερα ποτέ στον κόσμο παιδιά. Ήταν επιλογή μου λόγω της ιδιαίτερης αγάπης που έχω στα παιδιά. Αυτό μπορεί να ακούγεται οξύμωρο, αλλά νομίζω ότι τελικά δεν είναι. Ένας άνθρωπος που αγαπά τα παιδιά, αντιλαμβάνεται την ευθύνη του να έχεις παιδιά και να πρέπει να αφοσιωθείς σε αυτά και καταλαβαίνει ότι δεν θα μπορέσει να το κάνει όπως πρέπει προτιμά να απέχει από αυτό που λέγεται μητρότητα. Ούσα λοιπόν μια γυναίκα που επέλεξε συνειδητά να μην αναλάβει το θαύμα του να φέρει στον κόσμο μια καινούρια ζωή, παρακολουθώ με φρίκη αυτή την υπόθεση…», είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού.

Σε ερώτηση αν το έχει μετανιώσει, η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε πως «Δεν έχω μετανιώσει. Μάλιστα, μεγαλώνοντας και βλέποντας τη ζωή μου και από μέσα και απέξω, συνειδητοποιώ ότι ήταν μια επιλογή που οριστικοποιήθηκε με τη βούλα στα 35 μου, όταν χώρισα από τον Πέτρο (σ.σ. Ίμβριο), με τον οποίο ήμουν παντρεμένη και θα ήταν λογικό να δημιουργήσω οικογένεια. Αν όχι τότε, πότε»;

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA