Στην... παρέλαση των σταρ στο ΣΕΦ για το Game 5, αποτελεί μέρος και η χολιγουντιανή σταρ Εμα Στόουν. Η βραβευμένη με Όσκαρ Αμερικανίδα βρίσκεται στις εξέδρες του γηπέδου παρακολουθώντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό για τα play off της Euroleague, περνώντας χρόνο στη χώρα μας για την πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου, «Βληχή» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Η ίδια φαίνεται να διασκεδάζει την... καυτή ατμόσφαιρα του ΣΕΦ, ενώ η κάμερα την έπιασε να πανηγυρίζει μετά από καλάθι του Τόμας Ουόκαπ, με το οποίο ο Ολυμπιακός επικύρωνε την επιστροφή του στο παιχνίδι μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα της Μονακό.


- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
- Αισιόδοξα νέα για τον Γιώργο Μυλωνάκη: Έλαβε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
- «15 τηλεόρασεις»: Οι εξωπραγματικές αμοιβές που έλαβε η Εθνική του '87
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.