Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ειρήνη Στεριανού μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αποκάλυψε ότι ένας σκηνοθέτης προσπάθησε να την αποπλανήσει κατά τη διάρκεια οντισιόν, ενώ τα σχόλιά της για το GNTM ήταν ιδιαίτερα καυστικά. «Σε οντισιόν για ταινία μου ζήτησε ο σκηνοθέτης να κάνουμε τον ρόλο και προσπάθησε να με αποπλανήσει», αποκάλυψε στην εκπομπή MEGA Καλημέρα. «Ενώ είχα κλείσει τη δουλειά, είχα πάει να μάθω περισσότερα για τον ρόλο και δεν ήταν καν αυτό που έγραφε το σενάριο. Εφυγα».

Διαβάστε ακόμη: Ειρήνη Στεριανού: «Μου φέρονταν σαν να έφταιγα εγώ που διέρρευσε η φωτογραφία μου»

Η Ειρήνη Στεργιανού μίλησε και για το GNTM και τα σχόλιά της ήταν καυστικά. «Ολοι οι κριτές του GNTM ήταν μόνο στα γυρίσματα. Δεν νοιάστηκαν, πιστεύω το έβλεπαν σαν δουλειά τους, δεν ήρθε κάποιος να με συμβουλεύσει. Στο GNTM εκτός από την Βίκυ Καγιά τους άλλους δεν τους ξέραμε τότε, έγιναν γνωστοί μέσα από αυτό. Δεν είναι τόσο για τους παίκτες το ριάλιτι, είναι για τους κριτές», δήλωσε.

Το μοντέλο δήλωσε πως εδώ και ένα χρόνο πηγαίνει σε ψυχολόγο, από τότε που πρώην σύντροφός της δημοσίευσε προσωπικές φωτογραφίες τους, ενώ αποκάλυψε ότι δεν ήθελε να το πει αρχικά στους γονείς της.

«Δεν το είχα πει στους γονείς μου. Το είπα τώρα που το δημοσιοποίησα κάπως… Δεν ήθελα να τους στενοχωρήσω. Ζούνε σε ένα χωριό, που όπως και να το κάνεις, είναι χωριό, είναι κλειστή κοινωνία. Κάποια πράγματα δεν μπορούν να τα αντιληφθούν και να τα επεξεργαστούν όπως οι νέες γενιές. Φοβήθηκα, όμως μίλησα και με κατάλαβαν», είπε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.