H Μπέσσυ Αργυράκη ήταν καλεσμένη στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και ρώτησε τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά αν είναι ξανά ζευγάρι, με τους δυο τους να απαντούν on air σε όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα.
Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Καπουτζίδης: Μίλησε για τα ομόφυλα ζευγάρια και έκανε το πιο σωστό ερώτημα σε Σκορδά και Λιάγκα
Η Μπέσσυ Αργυράκη αναφέρθηκε στον χωρισμό της κόρη της Εβελίνας Νικόλιζα από τον Κλεάνθη Κωνσταντινίδη μετά από 9 χρόνια σχέσης, λέγοντας ότι την πείραξε και όταν την ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας αν υπάρχει το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, η τραγουδίστρια αντέστρεψε την ερώτηση και ρώτησε τον παρουσιαστή και τη Φαίη Σκορδά αν έχουν επανασυνδεθεί, όπως διάβασε.
Η τραγουδίστρια αναρωτήθηκε: «Εσείς έχετε επανασυνδεθεί εν τω μεταξύ;» και ο Γιώργος Λιάγκας της είπε: «Όχι βέβαια, καμία σχέση». Η τραγουδίστρια συνέχισε: «Κάπου διάβασα κάτι τέτοιο» και ο παρουσιαστής της δήλωσε: «Αν πιστεύεις ό,τι διαβάζεις…».
«Επειδή ρώτησες να σου πω. Εμείς έχουμε δύο παιδιά. Πάντα θα υπάρχει ένα κοινό σημείο αναφοράς. Εγώ με τη Φαίη πάντα θα είμαστε συνδεδεμένοι από τη στιγμή που έχουμε δύο παιδιά» πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Λιάγκας, ξεκαθαρίζοντας τα πράγματα.
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.