Ο Μιχάλης Ζαμπίδης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/5) η σύντροφός του Μαρία, έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα κοριτσάκια. Σύμφωνα με την εκπομπή Mega Καλημέρα, η σύντροφος του Μιχάλη Ζαμπίδη, γέννησε τα ξημερώματα σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών. Το ζευγάρι μέχρι πρότινος είχε επιλέξει να μην δημοσιοποιήσει το γεγονός της εγκυμοσύνης, παρά μόνο όταν θα έφτανε η ώρα του τοκετού.
Διαβάστε ακόμη: Μιχάλης Ζαμπίδης: Μιλά για τη σύντροφό του και την εγκυμοσύνη της
Μάλιστα, ο πρωταθλητής του kick boxing το απόγευμα της Κυριακής (15-05) έκανε σχετική ανάρτηση μέσα από το μαιευτήριο, γράφοντας: «Και μόλις μπαίνουμε στην τελική ευθεία…».
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.