Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, η οποία το βράδυ της Τρίτης (17/5) ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show». Η πρώτη Ελληνίδα MasterChef μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το επάγγελμά της, την προσωπική της ζωή, αλλά και την πρόταση στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να βαφτίσει το παιδί του. Οπως είπε αρχικά, ακόμα δεν νιώθει έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του «σεφ» σε μία επαγγελματική κουζίνα, οπότε δεν της αρέσει να την αποκαλούν με αυτόν τον «τίτλο».

Διαβάστε ακόμη: MasterChef - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: Νόμιζα ότι ο Μποτρίνι θα μου πετάει κατσαρόλες

«Οι συνήθειες δεν άλλαξαν, αλλά βελτιώθηκαν, μετά το ΜasterChef. Κι οικονομικά. Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό, αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ μία κουζίνα, δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ. Φοβάμαι. Υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά πιστεύω, δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε όμως, για να ξεπεράσω τον φόβο μου», ανέφερε.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δήλωσε: «Δεν είμαι παντρεμένη ακόμα, αλλά πλησιάζουμε και σε αυτό. Ο σύντροφός μου, ο Χρήστος είναι ζαχαροπλάστης. Το όνειρό μας είναι να κάνουμε ένα μαγαζί που θα χωράει όλα κι όλα 20 άτομα, αλλά αυτά τα 20 άτομα θέλουμε να φεύγουν και να λένε ότι θα ξανάρθουν. Δεν θέλω ένα μαγαζί που θα είναι all day bar και θα κάνω τα πάντα».

Μιλώντας για τη σχέση που έχει κρατήσει με τους τρεις κριτές του MasterChef, είπε: «Εχω κρατήσει πολύ καλή επαφή και με τους τρεις κριτές. Μέχρι στιγμής, δεν χρειάστηκε να τους ζητήσω βοήθεια, αλλά είμαι σίγουρη πως αν τους πάρω τηλέφωνο και τους ζητήσω κάτι, θα με βοηθήσουν». Οσο για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, που περιμένει το πρώτο του παιδί, δήλωσε πως δεν γνωρίζει αν είναι αλήθεια, αλλά χαίρεται πολύ για εκείνον. «Ταιριάζουν πολύ, έχουν απίστευτη χημεία με τη Χρύσα. Θέλω να γίνω νονά. Αυτός μου είχε κάνει πρόταση να γίνει κουμπάρος στον γάμο, εγώ θα γίνω νονά», ανέφερε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.