Η Ανδρομάχη Δημητροπούλου, η οποία εκπροσώπησε την Κύπρο στον 66ο διαγωνισμό της Eurovision και δεν προκρίθηκε στον τελικό, βρέθηκε στο πάρτι γενεθλίων του Γιώργου Παπαδόπουλου και σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους που βρέθηκαν εκεί, μίλησε για την εμπειρία της στον διαγωνισμό, ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να εκφράσει και το παράπονό της.
Διαβάστε ακόμη: Eurovision 2022: Πούλησαν το τρόπαιο οι Kalush Orchestra για να πάρει drones η Ουκρανία για τον πόλεμο
Συγκεκριμένα η Ανδρομάχη ένιωσε ότι στην Ελλάδα την αντιμετώπισαν σαν ξένη: «Εχω μια γεύση πάρα πολύ γλυκιά γιατί ήταν πραγματικά μοναδική εμπειρία και μας λείπει πάρα πολύ το Τορίνο και αυτό που ζούσαμε. Γενικά, το μόνο πράγμα που με πικραίνει, για να το πω έτσι, είναι ότι είμαι μία Ελληνίδα που ζει στην Ελλάδα…».
Και πρόσθεσε:«Είμαι Ελληνίδα καλλιτέχνης, Έλληνες με ακούνε, για Έλληνες, κυρίως, τραγουδάω, και για τους Έλληνες και για τους Κύπριους εννοείται, και με ενόχλησε λίγο το ότι είδα μια αντιμετώπιση σαν να είμαι κάποια ξένη, από κάπου αλλού, δεν ξέρω πώς να το πω».
«Αυτό με ενόχλησε», τόνισε κλείνοντας η ίδια.
- Όσκαρ 2026: Ο θρίαμβος της ταινίας «Η μια μάχη μετά την άλλη» και όσα έγιναν τη μεγάλη βραδιά
- Βγαίνει μπροστά ο Τσίπρας στην Αλεξανδρούπολη - Τα μηνύματα που πρόκειται να στείλει
- Έρχονται βροχές και πτώση θερμοκρασίας: Αλλάζει ο καιρός από τη Δευτέρα - Πότε αναμένεται βελτίωση
- H ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη ανάμεσα στις παρουσιάστριες του Real View - Μειώνεται η διάρκεια και... οι μισθοί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.