Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ μίλησε για πρώτη φορά για τον τσακωμό της με την πρώην συμπρωταγωνίστριά της στο «Sex and the City», Κιμ Κατράλ. Οι δύο ηθοποιοί για έξι σεζόν πρωταγωνιστούσαν μαζί στο show, το οποίο εστίαζε στις ζωές τεσσάρων γυναικών της Νέας Υόρκης. Συνέχισαν μάλιστα να εμφανίζονται η μία στο πλευρό της άλλης και στις δύο ταινίες που ακολούθησαν τη σειρά, ωστόσο τα τελευταία χρόνια γίνεται λόγος για μια διαμάχη μεταξύ των δύο ηθοποιών, που τροφοδοτείται σε μεγάλο βαθμό από τις δηλώσεις που έκανε η Κιμ Κατράλ, καθώς η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν μιλούσε για το θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Kim Cattrall: «Τα πάντα πρέπει να εξελίσσονται ή να πεθαίνουν» είπε για τον λόγο που δεν συμμετείχε στο Sex and the City

«Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας πολύ σκληρά για να είμαι πάντα αξιοπρεπής με όλους στο σετ, για να φροντίζω τους ανθρώπους», είπε η Πάρκερ μιλώντας στο podcast του Hollywood Reporter, και πρόσθεσε: «Η συμπεριφορά της δεν ήταν καθόλου ευγενική. Απογοητευτήκαμε, όταν μάθαμε ότι δεν θέλει να συμμετάσχει στην τρίτη ταινία του Sex and the City, γιατί είχε αυξημένες απαιτήσεις από την παραγωγή».

«Κάναμε πολλές συζητήσεις για το πώς ένιωθε σχετικά με αυτή τη σειρά. Ήταν επώδυνο για εμένα, μου μίλησε άσχημα. Ποτέ δεν έχει μιλήσει κανείς έτσι για εμένα. Έχω περάσει πολλά χρόνια δουλεύοντας σκληρά και ήμουν πάντοτε αξιοπρεπής με όλους στο πλατό, φρόντιζα τους ανθρώπους, ήμουν υπεύθυνη απέναντι στους εργοδότες μου, όσο και στους ανθρώπους που αναλάμβανα ως παραγωγός», συνέχισε η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αναφέροντας πως νιώθει αδικημένη.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο «And Just Like That» και την απουσία της Κιμ Κατράλ. «Δεν την καλέσαμε καν. Αυτή ήταν η επιθυμία της. Μας κατέστησε σαφές ότι δεν ήθελε να ασχοληθεί ξανά με το συγκεκριμένο πρότζεκτ και ότι δεν αισθανόταν άνετα μαζί μας. Οπότε, δεν μας πέρασε από το μυαλό. Ωστόσο, ο δημιουργός, ο Νιλ Πάτρικ Κινγκ χειρίστηκε πολύ καλά το θέμα», εξηγησε η ηθοποιός.

Τέλος, τόνισε πως δεν υπήρξε κάποιος «καυγάς» μεταξύ τους και προέτρεψε το κοινό να μην αναφέρεται στη σχέση τους ως «κόντρα».

«Δεν υπήρξε ποτέ καμία δημόσια διαφωνία, ούτε συνομιλίες, αλλά ούτε και ισχυρισμοί από εμένα ή κάποιον από τη μεριά μου. Δεν θα το έκανα. Δεν είναι αυτός ο τρόπος που θα το έκανα. Εύχομαι λοιπόν, να σταματήσει ο κόσμος να το αποκαλεί καυγά ή κόντρα, γιατί δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Μιλάμε για ένα άτομο μόνο, όχι για δύο», είπε κλείνοντας η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.