Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους, καθώς ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους, ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής και την απόκτηση δύο παιδιών. Το ζευγάρι οδηγείται στον χωρισμό ύστερα από τη φημολογούμενη απιστία του ποδοσφαιριστή με 20χρονη σερβιτόρα. Σε δήλωσή της η Σακίρα επιβεβαίωσε ότι δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Πικέ και ζητά την κατανόηση όλων σεβόμενοι τα παιδιά τους. «Λυπάμαι που επιβεβαιώνουμε ότι χωρίζουμε. Για την ευημερία των παιδιών μας, που είναι η πρώτη μας προτεραιότητα, ζητάμε σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής. Σας ευχαριστούμε για την κατανόησή σας», αναφέρεται στην κοινή τους δήλωση, σύμφωνα με τη Daily Mail.

Διαβάστε ακόμη: Νέα «βόμβα» για τον Pique: «Μου έστελνε μηνύματα και με ρωτούσε πόσο μεγάλα είναι τα οπίσθιά μου»

Σακίρα - Πικέ: Τι θα γίνει με την επιμέλεια των παιδιών

Η Σακίρα και ο Ζεράρ Πικέ, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Marca, πρόκειται να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά την αποκάλυψη της φημολογούμενης απιστίας του ποδοσφαιριστή, με πέτρα του σκανδάλου να αναφέρουν ότι είναι μια 20χρονη σερβιτόρα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο χωρισμός πλησιάζει και το ζευγάρι θα δώσει μεγάλη μάχη για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους, Μίλαν και Σάσα.

«Δεν υπάρχει γυρισμός: η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής των μπλαουγκράνα ξεκίνησαν την επίσημη διαδικασία διαζυγίου στη Βαρκελώνη», έγραψε το περιοδικό Informalia. «Δεν κατάφεραν να ξεπεράσουν την τελευταία τους κρίση παρά τα 12 χρόνια σχέσης τόσο με τη Σακίρα (45) όσο και με τον Πικέ (35) που προσέλαβαν εξειδικευμένους δικηγόρους για να ξεκινήσουν τη διαδικασία».

Παρόλο που το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ, κάτι που είναι ένα πρόβλημα λιγότερο για να λύσουν, υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τακτοποιήσουν και η επιμέλεια των γιων τους είναι το κύριο ζήτημα που πρέπει να επιλυθεί, όπως γράφει και η Marca.

«Δεν είναι παντρεμένοι, αλλά μοιράζονται σημαντικά πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν», προσθέτει η Informalia. «Πηγές λένε ότι κανένας από τους δύο δεν θέλει χρήματα από τον άλλον, αλλά θα υπάρξουν προβλήματα (και πολλά) σχετικά με την επιμέλεια των δύο παιδιών τους».

Η Σακίρα θέλει να μετακομίσει σε άλλη χώρα

Αφού ανακοινώθηκε ο πιθανός χωρισμός του ζευγαριού στις αρχές της εβδομάδας, φαίνεται ότι η Σακίρα θέλει να μετακομίσει σε άλλη χώρα, κάτι που θα κάνει, αλλά μόνο μαζί με τα παιδιά της.

«Η τραγουδίστρια δεν θέλει να συνεχίσει να ζει στη Βαρκελώνη», εξηγούν πηγές στο Informalia. «Δεν έχει φίλους ή οικογένεια εδώ (εκτός από τον Πικέ) και η εφορία την κυνηγάει χρόνια, οπότε σκοπεύει να μετακομίσει και να εγκατασταθεί σε άλλη χώρα. Με τα παιδιά της φυσικά».

Αυτή είναι η κατάσταση που θα δημιουργούσε προβλήματα, καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν θέλει να χωριστεί από τα παιδιά του, καθώς είναι όλη τους τη ζωή στη Βαρκελώνη και η αλλαγή χώρας μπορεί να τους επηρεάσει.

Οι ίδιες πηγές, σύμφωνα με το περιοδικό, διαβεβαιώνουν ότι κανένας από τους δύο «δεν είναι διατεθειμένος να υποχωρήσει σε αυτό το σημείο, οπότε αν δεν επιτευχθεί φιλική συμφωνία, τα πράγματα μπορεί να γίνουν πολύ δύσκολα».