Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την ακύρωση ορισμένων εμφανίσεών του από την παγκόσμια περιοδεία του ο Τζάστιν Μπίμπερ ανακοίνωσε μέσα από το προφίλ του στο Instagram ότι η πάθηση από την οποία πάσχει οφείλεται στο σύνδρομο Ramsay Hunt.

Διαβάστε ακόμη: Britney Spears: Φιλήθηκε ξανά στο στόμα με τη Madonna όπως το 2003

Το σύνδρομο Ramsay Hunt είναι όταν μια εστία έρπητα ζωστήρα επηρεάζει το νεύρο του προσώπου κοντά στα αυτιά κάποιου, σύμφωνα με γιατρούς της κλινικής Mayo. 

«Όπως μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου. Όπως μπορείτε να δείτε αυτό το μάτι δεν αναβοσβήνει. Δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτήν την πλευρά του προσώπου μου. Άρα, υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτήν την πλευρά του προσώπου μου. Συνεπώς, όσοι εκνευριστείτε από την ακύρωση των εμφανίσεών μου, μου είναι φυσικά, αδύνατο να ανταπεξέλθω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά, προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να επιβραδύνω. Ελπίζω να καταλαβαίνετε. Θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να χαλαρώσω και να επιστρέψω στο εκατό τοις εκατό, ώστε να μπορώ να κάνω αυτό που γεννήθηκα. Σας ευχαριστώ για την υπομονή σας», είπε - μεταξύ άλλων - ο Τζάστιν Μπίμπερ. 

Μάλιστα, ο ποπ σταρ εξήγησε ότι κάνει ασκήσεις προσώπου, ώστε αυτό να «επιστρέφει στο φυσιολογικό» αν και ο ίδιος δεν ξέρει πόσος καιρός θα χρειαστεί μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

Κατά τη διάρκεια του βίντεο, ο Τζάστιν Μπίμπερ χαμογέλασε και ανοιγόκλεισε το μάτι του, δείχνοντας στους 240 εκατομμύρια followers του πώς η δεξιά πλευρά του προσώπου του μένει ακίνητη.