Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα αναφέρθηκε στη γυναίκα που την παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια μέσα από συνέντευξή της στο ένθετο «Secret», αποκαλύπτοντας πως πλέον κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της παρά το γεγονός ότι είχε ενδοιασμούς. 

Διαβάστε ακόμη: Βασίλης Καρράς: «Είχαν πιει λίγο παραπάνω, μάλωσαν για μια καρέκλα», η εξήγηση για το ξύλο στη Μελβούρνη

«Αυτή η γυναίκα με παρενοχλεί εδώ και τέσσερα χρόνια, κυρίως τηλεφωνικά. Έμαθε τα τηλέφωνά μου όταν ήμουν τομεάρχης Πολιτισμού στη Γλυφάδα και άρχισε να μου κάνει διάφορα περίεργα. Είχε φτάσει στο σημείο να μου στέλνει 100 μηνύματα και να μου κάνει και 100 κλήσεις τη μέρα. Και δεν φτάνει μόνο αυτό, αλλά χτυπάει και τα κουδούνια στο σπίτι και ενοχλεί και την κόρη μου», δήλωσε η Βάνα Μπάρμπα.

Πρόσθεσε ότι «Συμβουλεύτηκα τη δικηγόρο μου, την κυρία Λιάνα Παπαδοπούλου, και με συμβούλεψε να της κάνουμε ασφαλιστικά μέτρα, λέγοντας πως θα σταματήσει να το κάνει, γιατί δεν έχει λεφτά να πληρώσει. Μετά σκέφτηκα να δώσω μια ευκαιρία σε αυτή τη γυναίκα, μήπως έχει τα δικά της θέματα.

Έχω μηνύματα που μου λέει "δεν θα το ξανακάνω", ακολούθησαν δυο μέρες σιωπής και ηρεμίας και είπα ότι επιτέλους σταμάτησε. Όμως τελικά την τρίτη μέρα αγρίεψε και πάλι, άρχισε τα ίδια και χτύπαγε τα κουδούνια. Και τώρα που μιλάμε παίρνει τηλέφωνο», εξήγησε η γνωστή ηθοποιός.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η συγκεκριμένη γυναίκα αποκάλυψε ότι «Κάποια στιγμή είχε έρθει κάτω από το σπίτι μου με ένα μπουκάλι βότκα. Συνεχίζει να με παρενοχλεί. Δεν αντέχω άλλο. Πλέον κατέθεσα ασφαλιστικά μέτρα και από εδώ και πέρα το λόγο έχουν η δικαιοσύνη και η αστυνομία. Έχω ανάγκη προστασίας, ανησυχώ για οποιοδήποτε ατύχημα. Υποφέρω χρόνια, είναι stalker. Βρήκε ακόμα και τα τηλέφωνα στο χωριό του πατέρα μου», κατέληξε η Βάνα Μπάρμπα.