Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάσος Ιορδανίδης, ο τηλεοπτικός Μάνος από τη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς» μίλησε στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» - μεταξύ άλλων - για τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, το πώς έχασε 32 κιλά κατά τη διάρκεια της πανδημίας και τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν. 

Διαβάστε ακόμη: Η Γη της Ελιάς - Επόμενα επεισόδια: Η Μαργαρίτα εξακολουθεί να ανησυχεί για την ψυχική υγεία του Αλέξη

«Είμαστε μαζί 14 χρόνια μαζί. Μου άρεσε πολύ σα γυναίκα, αισθάνθηκα πολύ όμορφα που την είδα. Εγώ θα ήθελα να κάνω τρίτο παιδάκι, αλλά νομίζω ότι η Θάλεια θα με χώριζε», ανέφερε ο Τάσος Ιορδανίδης για τη Θάλεια Ματίκα, ενώ δεν έκρυψε πως στο παρελθόν υπήρξε πιο ζηλιάρης απέναντί της.

«Έχασα 32 κιλά, ναι. Είχα πολύ χρόνο κατά τη διάρκεια του κορονοϊού και έπρεπε να εκτονωθώ κιόλας με κάποιον τρόπο, οπότε άρχισα να τρέχω, να πηγαίνω να κάνω γυμναστικές και άρχισα να θυμάμαι λίγο τον εαυτό μου όπως ήμουν το πάλαι ποτέ», είπε ο γνωστός ηθοποιός.

«Μου αρέσει πάρα πολύ το φαγητό είτε ήμουν σε κατάθλιψη είτε όχι. Από κει και έπειτα όμως το ότι είχα αφήσει τον εαυτό μου, ίσως πείραζε. Θεωρώ πως έγινε από όλο αυτό το βάρος των ευθυνών, της καθημερινότητας που πολλές φορές δεν μπορείς να πάρεις ανάσα. Αρχίζεις και καταφεύγεις στις ένοχες απολαύσεις της ζωής, στο φαγητό, στο ποτό σε άλλες περιπτώσεις», πρόσθεσε.

«Όταν βρέθηκα πραγματικά να μην έχω να πάρω τσιγάρα από θεατρική παραγωγή, αναγκάστηκα να δανειστώ από όποιον μιλάει ελληνικά. Αυτό ήταν ένα σκαλοπάτι, το οποίο μου έδειξε ότι πρέπει να είσαι πολύ πιο σεμνός στις επιλογές σου, πολύ πιο ταπεινός και όλο αυτό μου κούνησε το κεφάλι πάρα πολύ. Στήριγμα μου η Θάλεια, βράχος η Ματίκα δεν το συζητάμε», κατέληξε ο Τάσος Ιορδανίδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.