Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Katerina» αναφέρθηκε στις γυναίκες οι οποίες προσπαθούν να αποκτήσουν ένα παιδί, με αφορμή μία είδηση που «έπαιξε» στην εκπομπή για την Τζένη Μπαλατσινού και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Εντυπωσίασε με το μαγιό της στο Instagram

«Παιδιά θέλω να σε εξομολογηθώ κάτι. Συγκινούμαι κάθε φορά που βλέπω την Τζένη. Ήταν ένα από τα πρόσωπα που πριν γνωρίσω στην τηλεόραση, δηλαδή πριν τη γνωρίσω από κοντά δεν μου ήταν ιδιαίτερα συμπαθής. Παλαιότερα εννοώ. Βλέποντάς την τηλεοπτικά και τα τελευταία χρόνια και παρακολουθώντας τη ζωή της, κατάλαβα ότι αυτά τα χρόνια δεν έβγαζε την καλοσύνη της, δεν έβγαζε την ευαισθησία της, δεν έβγαζε αυτό που πραγματικά είναι. Την θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει η επιστήμη και η κοινωνία μας που μπορείς να αποκτήσεις παιδάκι. Έχει μιλήσει και η ίδια δημόσια για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε. Ακόμα θυμάμαι και το λέω και συγκινούμαι, τη στιγμή που βγήκε από το μαιευτήριο και ήταν δακρυσμένη γιατί κινδύνεψε η ζωή της για να φέρει το παιδάκι της στον κόσμο. Επειδή θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι και πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και...», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Μου έχει στείλει μηνύματα η Τζένη αν θέλω τον τάδε γιατρό. Την εκτιμώ απεριόριστα και την ευχαριστώ πολύ. Καθόμαστε και στεναχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου. Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις», είπε η γνωστή παρουσιάστρια, η οποία ξέσπασε σε κλάματα λόγω της συγκίνησής της.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα