Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας (20/6)και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πορεία του στην τηλεόραση, ααφέροντας μεταξύ άλλων πως περιμένει ακόμα την δική του μεγάλη επιτυχία στην μικρή οθόνη, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο δεύτερος ρόλος σε μια εκπομπή δεν είναι εξίσου καλός και σημαντικός.

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Καυστική απάντηση στον Δημήτρη Ουγγαρέζο για το «μάτι του κυκλώνα»

«Τώρα έχω πάει στο MEGA που με έχει υποδεχθεί πραγματικά με ανοιχτές αγκάλες και η Ελένη με τις καλύτερες των προδιαγραφών και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ γόνιμο έδαφος. Αν και εκεί μου δείξουν ότι με θέλουν προς αυτή την κατεύθυνση, μετά θα είναι άλλο ένα κανάλι. Οπότε θα δεχθώ την μοίρα μου και ότι, επειδή έχω πραγματικά πολλά έξοδα και ανθρώπους που πρέπει να έχω το νου μου, δεν με παίρνει άλλον τον μάγκα να κυνηγήσω αυτό το όνειρο γιατί δεν είναι κακό να είσαι δεύτερος. Αν είσαι καλός δεύτερος, είσαι αναντικατάστατος δεύτερος», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Δεν ξέρω αν αυτό θα ακουστεί αλαζονικό ή ότι έχω έπαρση, έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή το σκηνικό δεν νομίζω ότι θα έχω πρόβλημα να βρω δουλειά ως δεύτερος. Ως συνεργάτης δηλαδή. Ως επικεφαλής μπορεί κάποια στιγμή εκ των πραγμάτων», είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Για τη συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη: «Περνάω πολύ καλά και δεν το είπα αυτό για την Ελένη. Κάθε χρονιά μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου, όπως τώρα με την δίαιτα, να πω πως θα περάσω καλά τώρα εκεί και ξεχνάω όλα τα άλλα. Τα ζόρια, τα άγχη, τις φιλοδοξίες» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.