Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στο «The 2Night Show» το βράδυ της Τρίτης (21/6) και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την τέχνη της υποκριτικής, που αγαπά και «υπηρετεί» με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Μεταξύ άλλων, εξέφρασε τη μεγάλη του επιθυμία να δοκιμαστεί σε μιούζικαλ, μοιράστηκε τις δυνατές εμπειρίες που έχει ζήσει, παίζοντας στην Επίδαυρο και εξήγησε με ποιο τρόπο η δουλειά του έχει το «τίμημά» της, στις απλές καθημερινές στιγμές της ζωής του.

Διαβάστε ακόμη: Θωμαή Απέργη: «Πάθαινα 4 επιληπτικές κρίσεις τη μέρα, δάγκωνα τη γλώσσα μου, είχα απώλεια μνήμης»

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι» είπε ο Χρήστος Λούλης σχετικά με την παρατήρηση του παρουσιαστή πως πολλοί ηθοποιοί αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο «καβαλάνε το καλάμι».

Πόσο καλός πατέρας πιστεύει ότι είναι; Ποια κριτική πήρε «κατάκαρδα»; «Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγω της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε» είπε ο Χρήστος Λούλης για το τίμημα που πληρώνει ο ίδιος κάνοντας αυτή τη δουλειά, ενώ όταν ρωτήθηκε για τη συμβουλή που θα έδινε σε κάποιον που θα ήθελε να γίνει ηθοποιός, είπε: «Αν μπορεί κάποιος να έχει το ένα πόδι σε αυτή την εποχή και το άλλο στην άλλη, αν μπορεί να ξεχνάει τον εαυτό του, τότε έχει τη βάση να γίνει ηθοποιός.

«Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω επαγγελματικά, των οποίων περιμένω σιωπηρά την επιβεβαίωση, είτε με μια καλή κουβέντα είτε με μια συνεργασία». Και συνέχισε αποκαλύπτοντας: «Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… Η κριτική που κάνουμε στους άλλους πρώτα απ’ όλα μιλάει για εμάς, για την οπτική μας, και αυτό το θυμάμαι, όταν με κρίνουν αλλά και όταν κρίνω εγώ».

Ο Χρήστος Λούλης μίλησε, επίσης, για την περίοδο της καραντίνας, που στάθηκε η αφορμή για να επιστρέψει δυναμικά στην τηλεόραση, για τις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε και σχολίασε τις αποκαλύψεις και τα γεγονότα που εκτυλίσσονται, το τελευταίο διάστημα, στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Πάντα μου άρεσε η τηλεόραση αλλά είχα πάρα πολύ θέατρο και δεν προλάβαινα, με την καραντίνα ελευθερώθηκε ο χρόνος». Τέλος, ο Χρήστος Λούλης αποκάλυψε: «Η σειρά “Σιωπηλός Δρόμος” έχει πουληθεί στο εξωτερικό» (είδηση που διαβάσατε πρώτα στο Reader)