Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Τουχτσέ Καζάζ είναι το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγός του ηθοποιού, Γιώργου Σεϊταρίδη, με τον οποίο γνωρίστηκαν στην ταινία «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και στη συνέχεια παντρεύτηκαν. Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη γνωριμία τους ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Η Τουχτσέ μάλιστα άλλαξε θρησκεία προκειμένου να παντρευτεί τον αγαπημένο της Γιώργο. Αυτό όμως είχε σαν αποτέλεσμα την έντονη αντίρρηση και αντίδραση της οικογένειάς της, σύμφωνα με δημοσιεύματα εκείνης της περιόδου. Το ζευγάρι έφτασε στον χωρισμό μετά από μόλις τρία χρόνια, με την ίδια να δηλώνει ότι μετάνιωσε που ασπάστηκε τον χριστιανισμό, χαρακτηρίζοντας την απόφασή της ως «μεγάλο λάθος».

Το πρώην μοντέλο και πρώην σύζυγος του Ελληνα ηθοποιού δυναμιτίζει ξανά το κλίμα και προκαλεί με τις δηλώσεις της, αυτή τη φορά λάγοντας αν χρειαστεί να γίνει εισβολή στα ελληνικά νησιά. Σε δηλώσεις της σε εκπομπή του τουρκικού διαδικτυακού καναλιού TVNET (ανήκει στον όμιλο της Γενί Σαφάκ) η Τουχτσέ Καζάζ είπε ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί, οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», υποστήριξε η Τουχτσέ Καζάζ. «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά».