Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κώστας Φραγκολιάς είναι στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου σχετικά με όσα δήλωσε εκείνη για τη Δανάη Μπάρκα ότι «προβάλλουμε λάθος πρότυπα, άτομα με παχυσαρκία». Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για τις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Οπως μάλιστα είπε ο ίδιος, κατά τη γνώμη του η ανάρτηση δεν στοχοποίησε τη Δανάη Μπάρκα ως άτομο αλλά τα σχόλια όσων την επευφημούσαν.

Διαβάστε ακόμηΕλένη Φουρέιρα: Εβαλα το μαγιό μου και πήγα στο Πεδίον του Αρεως - Τι είπε για τον Αλμπέρτο Μποτία

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει.

Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς και πρόσθεσε: «Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο να το πω κι έτσι».