Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή ηθοποιός, Χρύσα Ρώπα, μίλησε την Παρασκευή (1/7) στο Πρωινό - μεταξύ άλλων -  για τον Πέτρο Φιλιππίδη, στον οποίο ευχήθηκε «περαστικά» από τον αέρα της εκπομπής, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη.  

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Σοβαρή η κατάστασή του μετά το εγκεφαλικό - Θα υποβληθεί σε επέμβαση

«Εγώ είμαι κάργα #MeToo και όλα τα άλλα τα θεωρώ δράκους. Όχι μόνον ό,τι αφορά τον Πέτρο, αλλά και τις άλλες τρεις τέσσερις περιπτώσεις. Είμαι κάργα #MeToo και δεν το συζητώ καθόλου», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη η ίδια ανέφερε: 

«Επί της ουσίας αυτό το γεγονός μου είναι ασύλληπτο και το κρατάω μακριά. Οι βιασμοί, η παιδεραστία, αυτή η περίπτωση... Δεν το αντέχω το περιεχόμενο αυτής της υπόθεσης. Δεν μπορώ, δεν το αντέχω ούτε εγκεφαλικά, ούτε ψυχικά. Όμως με απασχολεί και με προβληματίζει η αντιμετώπιση των τρίτων γύρω από αυτό το θέμα. Βγαίνουν δράκοι, βγαίνουν απίστευτα πράγματα προσβλητικά, μειωτικά, ρατσιστικά. Έχει ξεφύγει πια. Νιώθω ότι είναι επιθεώρηση. Το νιώθω επιθεώρηση αυτό το πράγμα».

Τέλος, σχολίασε την υπερασπιστική γραμμή του Αλέξη Κούγια, λέγοντας πως «Καταλήξαμε ότι αυτός ο βρωμερός κλάδος που είναι όλοι ένα κρεβάτι θέλει να κάνει κακό σε έναν τόσο ταλαντούχο άνθρωπο, οραματιστή, τόσο καλό, τόσο ευγενικό, τόσο συμπονετικό, που έπαιρνε τα παιδάκια σπίτι του. Εγώ δεν τον γνωρίζω καθόλου τον συνάδελφο, δεν είχαμε συνεργαστεί ποτέ». 

Συμπλήρωσε δε πως «έχω αποδεχτεί αυτή τη κατάσταση ότι όλα είναι ψέματα. Είχα λατρεία για τον πατέρα του».