Η Καίτη Γαρμπή διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να ακυρώσει αναγκαστικά τη συναυλία της στη Ρόδο. Η Καίτη Γαρμπή γνωστοποίησε ότι νοσεί με κορονοϊό μέσω Instagram, ενημερώνοντας τους θαυμαστές της στη Ρόδο για την ακύρωση της συναυλίας. Στην ανακοίνωσή της ανέφερε ότι ο γιος της, Δημήτρης Σχοινάς, είναι θετικός στον κορονοϊό.
«Αγαπημένοι μου φίλοι Ροδίτες, λυπάμαι πάρα πολύ αλλά θα πρέπει να ακυρώσουμε τη συναυλία μας. Ξύπνησα με κλεισμένη τη φωνή και πριν λίγο που έκανα τεστ όπως κάνουμε πάντα όλη η ομάδα πριν από κάθε live μας βρέθηκα θετική. Το ίδιο και ο Δημήτρης. Δυστυχώς. Θα ψάξουμε να βρούμε καινούργια ημερομηνία και υπόσχομαι να έρθουμε μόλις γίνουμε καλά!», έγραψε στην ανακοίνωσή της η Καίτη Γαρμπή.
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Πορτοσάλτε για Μητσοτάκη και εκλογές: «Αν αυτό το λέτε σοβαρότητα, εγώ πάω πάσο»
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.