Διακοπές στη Μύκονο κάνει αυτές τις ημέρες η Αγγελική Ηλιάδη. Η δημοφιλής τραγουδίστρια που είναι αρκετή ενεργή στα social media ανέβασε τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο από την εξόρμησή της στο νησί των Ανέμων με την ίδια να κάνει ηλιοθεραπεία πάνω σε ένα γιοτ. Η Αγγελική Ηλιάδη είναι ξαπλωμένη στο σκάφος και φοράει ένα μικροσκοπικό μπικίνι σε πετρόλ χρώμα και δείχνει το καλογυμνασμένο της σώμα.
Διαβάστε ακόμη: Μόνικα Μπελούτσι: Κάνει διακοπές στην Πάρο με την κόρη της Ντεβά Κασέλ
Οι ακόλουθοί της στο Instagram αντέδρασαν με πλήθος κολακευτικών σχολίων, ενώ πολλά από αυτά περιείχαν το εικονίδιο της φωτιάς, με την τραγουδίστρια να φέρνει τον καύσωνα νωρίτερα.
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
- Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα: Ελεύθεροι οι τρεις συλληφθέντες - Τέσσερις ώρες κατέθεταν
- «Δεν διέθετε lane assist» λέει ο δικηγόρος της εταιρίας ενοικίασης του βαν των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Θλίψη στο ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλεύτρια Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.