Τις διακοπές της στη Σαμοθράκη αποφάσισε να κάνει φέτος η Ευγενία Σαμαρά - η «Στέλλα» από την επιτυχημένη σειρά «Σασμός» του Alpha - και μέσα από το προφίλ της στο Instagram δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους μικρές γεύσεις από το μαγευτικό τοπίο του νησιού.
Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Σαμαρά - Σασμός: Η «Στέλλα» εντυπωσιάζει με το καλογυμνασμένο σώμα και τους κοιλιακούς της
Το ίδιο έκανε και το βράδυ της Παρασκευής οπότε και ανέβασε στο προφίλ της δύο φωτογραφίες όπου βλέπουμε την Ευγενία Σαμαρά με το μπικίνι της να κάνει τις βουτιές της στις φυσικές λίμνες του νησιού, τις λεγόμενες «βάθρες».
Μάλιστα, η λεζάντα που συνόδεψε την ανάρτησή της ήταν ιδιαίτερα χιουμοριστική αφού έγραψε: «Η Γριά η βάθρα έχει το ζουμί!» αν και οι followers της δεν έδειξαν να σχολιάζουν τόσο το χιούμορ της όσο το καλλίγραμμο σώμα της.
Να σημειώσουμε πως τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν της σειράς «Σασμός» έχουν ξεκινήσει, υποσχόμενα ακόμα πιο πολλές ανατροπές και συγκινήσεις συγκριτικά με τον πρώτο κύκλο με την ηθοποιό να έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως για τους ηθοποιούς δεν είχε τόσο σημασία το να συνεχίσει η σειρά όσο το «να υπάρχει ουσία να συνεχίσουμε».
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.