Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για την προσωπική της ζωή, αλλά και τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη σε ένα Q&A που έκανε στο Instagram για τους followers της. Η παρουσιάστρια, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε και για τον χωρισμό της από τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ξεκαθαρίζοντας μία και καλή ότι δεν θα μιλήσει ποτέ ανοιχτά για το συγκεκριμένο θέμα.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Βέρτης: Εκνευρισμένος από τον αστυνομικό έλεγχο στο κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη

«Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τον χωρισμό σου; Ή είναι κάτι που δεν μπορείς να συζητάς ακόμα» ήταν η ερώτηση follower, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Δε θέλω να μιλήσω για αυτό. Ίσως η προβολή της σχέσης μου έκανε κακό και σε μένα την ίδια.. Δε νομίζω πως θα μιλήσω λοιπόν ποτέ για αυτό το θέμα».

Λίγο αργότερα δέχτηκε ακόμα μία ερώτηση για την προσωπική της ζωή. «Γιατί τόση δυσκολία στα προσωπικά, αφού φαίνεσαι τόσο υπέροχος άνθρωπος;» ρώτησε διαδικτυακός φίλος την παρουσιάστρια και η ίδια σημείωσε: «Έλα μου ντε. Ίσως λάθος επιλογές… Ίσως να φταίω και εγώ».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για τον σκύλο της, τον Κίτον, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε πως μεγαλώνει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, κάνοντας έτσι αναφορά στον πρώην αγαπημένο της. Η Κατερίνα Καινούργιου υποσχέθηκε στους followers της ότι θα επαναλάβει τη διαδικασία του Q&A στο μέλλον.