Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανέκτησε πρόσβαση στον λογαριασμό της στο Instagram η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είχε πέσει θύμα χάκερ, όπως είχε ενημερώσει η ίδια μέσω ανάρτησής της στο Facebook την Τρίτη (23/8). Μάλιστα, είχε προειδοποιήσει πως εάν κάποιος λάβει μήνυμα από το προφίλ της δεν είναι στην πραγματικότητα εκείνη. 

Διαβάστε ακόμη: Ιωάννα Μαλέσκου: Θύμα χάκερ στο Instagram η παρουσιάστρια - Δεν πίστευα ότι θα βιώσω κάτι τέτοιο»

Έτσι, την Τετάρτη (24/8) το απόγευμα η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε δύο stories στο Instagram με το οποίο ενημέρωνε τους followers της ότι επέστρεψε, ενώ υποσχέθηκε πως σύντομα θα μιλήσει για αυτή την όλη εμπειρία  της.  

«Αγαπητοί και αγαπητές, επέστρεψα και επίσημα κοντά σας! Από την πρώτη στιγμή που διαπίστωσα ότι παραβιάστηκε ο λογαριασμός μου, κυριολεκτικά μέσα σε πανικό, απευθύνθηκα στον Μάνο Σφακιανάκη. Όσο εκείνος με διαβεβαίωνε ότι θα τον ανακτήσουμε, εγώ ένιωθα να χάνω την ελπίδα μου. Κι όμως, με πείσμα και επαγγελματισμό εκείνος και η ομάδα του ανέκτησαν το προφίλ μου από επιτήδειους», έγραψε αρχικά η παρουσιάστρια και συνέχισε:

«Τις επόμενες ημέρες θα σας μιλήσω για όλη αυτή την εμπειρία μου, τα λάθη και όσα πρέπει να προσέχουμε. Είναι ψηφιακός κόσμος και θέλει προσοχή. Κανόνας πρώτος: Όσα νομίζεις ότι δε θα συμβούν σε σένα, πίστεψε με μπορεί να συμβούν».