Μενού
  • Α-
  • Α+

Η γνωστή τραγουδίστρια Σάγια, την οποία γνώρισε το κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο γυναικείο ποπ συγκρότημα, Hi- 5 και μετά τη διάλυσή του ακολούθησε σόλο καριέρα μίλησε στο περιοδικό «Εγώ» για το αν νιώθει ότι έχει αδικηθεί, αλλά και αν στο παρελθόν άνθρωποι του χώρου της είχαν πει ότι δεν θα κάνει καριέρα λόγω του χρώματός της. 

Διαβάστε ακόμη: Τζένιφερ Λόπεζ - Μπεν Άφλεκ: Τρυφερά φιλιά μπροστά στην κάμερα κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος

«Νομίζω ότι αδικείται πάρα πολύς κόσμος. Προσωπικά θεωρώ ότι είμαι πάρα πολύ ευλογημένη γιατί προσπάθησα πάρα πολύ, μου κλείστηκαν πολλές πόρτες, όμως είχα το θράσος να τις ξαναχτυπήσω. Έκανα πάρα πολλά πράγματα που δεν τα είχε καταφέρει κανείς πριν το κάνω εγώ», είπε αρχικά η Σάγια και συνέχισε: 

«Είμαι μαύρη και δεν έχω πρόβλημα με αυτό - και κατάφερα να γίνω εξώφυλλο, να κυκλοφορήσω πολύ διαφορετικά είδη που έκαναν επιτυχία. Έχω πάρα πολλά πράγματα για τα οποία είμαι περήφανη κι ευγνώμων και παράλληλα σκέφτομαι και το επόμενο βήμα. Να κάνω επιτυχία κι έξω από τα σύνορα της Ελλάδας. Θα ήθελα δισκογραφικά να κάνω αυτό που έκανα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Σε ερώτηση εάν υπήρξαν άνθρωποι που της είπαν ότι δεν θα κάνει καριέρα εξαιτίας του χρώματός της, εκείνη απάντησε: 

«Ναι, υπήρξαν. Δεν νομίζω βέβαια πως το είπαν κακόβουλα. Απλά είχαν την ιδέα ότι ο Έλληνας δεν μπορεί να δεχτεί το διαφορετικό. Εκεί όμως τους είπα εγώ ότι "παιδιά, πήγα και γυμνάσιο και Λύκειο" και δεν είχα πρόβλημα. Για δυο τρία παιδιά που μπορεί να έκαναν bullying, αυτό οκ συμβαίνει σε όλον τον κόσμο. Με έπιασε τότε ένα μεγάλο πείσμα κι είπα ότι εγώ θα παλέψω για τις γενιές που θα έρθουν μετά από εμένα.

Αυτό που κάποια στιγμή με στενοχώρησε ήταν που δεν έβρισκα στην Ελλάδα χώρους για να εμφανιστώ. Τότε σκέφτηκα "οκ πρέπει να κάνω κάτι άλλο", να φύγω έξω από τα σύνορα μέχρι να ανοίξουν γέφυρες στην Ελλάδα και να τολμήσουν οι επιχειρηματίες να κάνουν κάτι διαφορετικό».