Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σταύρος Ζαλμάς, ο οποίος φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του OPEN «Ερωτας Φυγάς», μίλησε στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αναφέρθηκε στην συνειδητή του αποχή από την τηλεόραση για μεγάλο χρονικό διάστημα και ακραία περιστατικά θαυμασμού που του έχουν συμβεί, ενώ περιέγραψε πώς κάποια ψεύτικα δημοσιεύματα της δεκαετίας του ’90 του προκάλεσαν πολλά προβλήματα σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο για πάρα πολλά χρόνια.

Διαβάστε ακόμη: Kim Kardashian: Εκτέθηκε μετά από μία ακόμη αποτυχημένη επεξεργασία σε φωτογραφία της

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Ζαλμάς εξομολογήθηκε: «Αν είχα κινηθεί νομικά θα είχα πολυκατοικίες αυτή τη στιγμή. Τη δεκαετία του ’90 έγραψαν ότι έχω AIDS που εκείνη την εποχή αυτό σήμαινε την ολοκληρωτική σου καταστροφή σε κοινωνικό κι επαγγελματικό επίπεδο. Αν είχα κάνει μήνυση τότε θα είχα πάρα πολλά λεφτά, αλλά τότε ήμουν βλάκας, δεν ασχολήθηκα καν.

*(Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από το 14:18')

Βασανίστηκα πολλά χρόνια με αυτό. Με το μυαλό που έχω τώρα, θα έπρεπε να βγω όπως έβγαιναν οι ηθοποιοί στην Αμερική με τις εξετάσεις τους. Αυτό το θεωρώ ντροπή να το κάνει ένας άνθρωπος, αλλά θα μπορούσα να κάνω μήνυση. Ημουν τόσο ζωντόβολο τότε. Η έννοια του σκανδάλου για μένα ήταν πάρα πολύ ατροφική, δεν έδινα σημασία», τόνισε ο ηθοποιός.

«Μου έκανε πολύ κακό γιατί αυτή η φήμη κυκλοφορούσε από στόμα σε στόμα πάρα πολλά χρόνια, ότι ο Σταύρος Ζαλμάς μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία και πεθαίνει. Πέρυσι έγραψαν ότι πέθανα. Εχω κακοποιηθεί από τον Τύπο. Μου κατέστρεψαν τα επόμενά μου χρόνια. Πόνεσα πάρα πολύ και υπέφερα πάρα πολύ στα καλύτερά μου χρόνια να είμαι μόνος μου, να μην με πλησιάζει άνθρωπος και να δυσκολεύομαι να βρω δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Ζαλμάς.