Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε την Κυριακή (4/9) στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη και του Πέτρου Φιλιππίδη, για την ανάρτηση στο Facebook που αφορούσε τον Γιώργο Μάγγα, αλλά και το αν έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις. «Κάποιοι ψάχνουν να βρουν αν έκανα κάτι στο πρόσωπό μου, αλλά εγώ έβαλα μαλλιά. Όλοι κάνουν μπότοξ, εγώ όμως δεν κάνω, φαίνεται ότι δεν κάνω», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Πήγε διακοπές στα Γιάννενα, ψάχνει σπίτι στην Αθήνα καθώς είναι ανεπιθύμητος στη γειτονιά

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αναφέρθηκε στην επιστολή του Σωματείου που διαβάστηκε το καλοκαίρι στα θέατρα ύστερα από την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη: 

«Η επιστολή του ΣΕΗ για την αποφυλάκιση Λιγνάδη ήταν μια διαμαρτυρία για όσα μας πληγώνουν για όλα αυτά που δείχνουν ότι η Ελλάδα δεν πάει και τόσο καλά ή ότι οι νόμοι δεν είναι και τόσο καλά φτιαγμένοι», ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας και συνέχισε: 

«Εφόσον ο νόμος δίνει το δικαίωμα στον Λιγνάδη να είναι έξω, δεν μπορούμε να έχουμε άποψη. Αυτούς τους νόμους εκμεταλλεύεται η δικαιοσύνη και αφήνει κάποιους ελεύθερους μέχρι να γίνει η έφεση».

Όσον αφορά την αποφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη, ο ίδιος εξήγησε: 

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει καταδικαστεί, γίνεται η δίκη του, βάσει νόμου είναι ελεύθερος. Κάποιες δικαστικές αποφάσεις είναι επιλεκτικές. Σε άλλη δίκη ηθοποιού που ζητούσε να αποφυλακιστεί γιατί απεδείχθη ότι ήταν αθώος, δεν τον βγάλανε. Άρα, αυτή η επιλεκτικότητα στις αποφάσεις των δικαστηρίων, μας κάνει να σκεφτόμαστε περίεργα».

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην ανάρτηση που έκανε πριν λίγο καιρό στο Facebook και αφορούσε Γιώργο Μάγγα και διευκρίνισε τα εξής:  

«Μετά τη "στραβή" με τη λάθος πληροφορία από δημοσιογράφο για τον "θάνατο" του Γιώργου Μάγγα, αναθεωρώ πολλά. Όταν δημοσιογράφος γράφει κάτι, εγώ δεν μπορώ να τον αμφισβητήσω που το παίρνω από αυτόν και το αναδημοσιεύω. Δέχτηκα υβριστικά μηνύματα για την "ατυχή" ανάρτησή μου που αφορούσε στον "θάνατό" του. Ήταν ανεπίτρεπτο να κάθονται και να λένε δημοσιογράφοι "ο Μπιμπίλας φταίει"».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA