Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν είναι η πρώτη ορά που ο τράπερ Snik τραβάει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Τουλάχιστον αυτή τη φορά δεν συμμετείχε σε κάποιον τσαμπουκά ούτε κάπνιζε μέσα στο διασημότερο μουσείου του πλανήτη. Στα θετικά το ότι ένας άνθρωπος βγήκε κερδισμένος κατά 100 ευρώ από την επανεμφάνιση του τράπερ.

Ο τράπερ μέσω μιας σειράς stories που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως υπάρχουν «φίλοι του» σε κανάλια που τον «παρακαλάνε» για μια συνέντευξη. Ο Snik τους παρότρυνε να... ανεβάσουν το μπάτζετ τους αν επιθυμούν τόσο πολύ μια συνέντευξή του.

«Ότι μου εύχεστε επί δέκα. Είτε είναι καλό είτε είναι κακό» ανέφερε μεταξύ άλλων ο τράπερ και πρόσθεσε: «Όσο για τους καλούς μου φίλους στα κανάλια που με παρακαλάνε να τους δώσω συνέντευξη και με κακολογούν, να ανεβάσετε λίγο το μπάτζετ σας, να πληρώσετε, γιατί παίρνετε μόνο αυτούς που κόβουνε καρύδες και τους μπάτσελορς. Εντάξει; Άμα θέλετε να τα πούμε, χωρίς μοντάζ, πληρώστε να ρθω να σας τα πω, όπως πρέπει».

Σε προηγούμενο story του, ο Snik ο οποίος βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και οδηγούσε, σταμάτησε, άνοιξε το τσαντάκι του, έβγαλε μια δεσμίδα με χαρτονομίσματα και από εκεί έδωσε 100 ευρώ σε έναν τυχαίο περαστικό τονίζοντας «να κάνουμε έναν άνθρωπο ευτυχισμένο» και «εμείς δίνουμε».