Μενού
  • Α-
  • Α+

Παρά το γεγονός ότι οι φήμες που θέλουν την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να είναι έγκυος, έχουν φουντώσει τους τελευταίους μήνες, η ίδια έχει προτιμήσει να μη μιλήσει ανοιχτά για το θέμα, ενώ στις αναρτήσεις της στα social media επιμελώς κρύβει την κοιλίτσα της. Ωστόσο, οι φωτογραφίες που φιλοξενεί το νέο τεύχος του περιοδικού «ΟΚ» επιβεβαιώνουν το ευχάριστο νέο με το περιοδικό να αναφέρει πως βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Μάλιστα, το πρωί της Τετάρτης (7/9) στην εκπομπή «Happy Day» η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία έχει επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εξήγησε για ποιο λόγο η τελευταία έχει προτιμήσει να τηρήσει μέχρι στιγμής σιγή ιχθύος όσον αφορά την εγκυμοσύνη της. 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Το σχόλιο για τον Σταθοκωστόπουλο και τη φημολογούμενη εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

«Είναι οι πρώτες φωτογραφίες της Κωνσταντίνας όπου διαγράφεται η κοιλίτσα της. Φαίνεται πως είναι έγκυος. Και έχει σημασία γιατί μέχρι στιγμής δεν το είχε παραδεχτεί. Φρόντιζε να το κρύβει. Εγώ επειδή έχω έρθει σε επικοινωνία με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο άντρας που θα αποκτήσει παιδί είναι και αδελφός της κουμπάρας μου, που έχει βαφτίσει τον γιο μου και είμαστε πολύ κοντά οικογενειακά, θέλω να σας πω ότι ήταν πολύ προσεκτική μέχρι να κάνει όλες τις εξετάσεις.

Και ακόμη δεν έχει ολοκληρώσει τον κύκλο των εξετάσεων, τις εξετάσεις Β' επιπέδου. είναι από τις γυναίκες που θέλει να έχει κάνει τις πρώτες εξετάσεις, να νιώθει αρκετά ασφαλής και σίγουρη και μετά να μιλήσει, να παραδεχτεί κάτι. Εγώ παίρνω το θάρρος και το λέω γιατί Κωνσταντίνα μου, πια δεν κρύβεται η κοιλίτσα», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.