Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κατερίνα Παπουτσάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στον νέο κύκλο της σειράς «Τα Καλύτερα μας χρόνια», όπου και πρωταγωνιστεί, μίλησε για τη μητρότητα και τη σχέση με τους γιους της, την καριέρα της, αλλά και το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί και ακόμα, δεν έχει ανακαλύψει πώς λέγεται.

Αρχικά, ανέφερε: «Εχω ανασφάλειες, αλλά όχι σε υπέρμετρο βαθμό, σε βαθμό ανεκτό. Γενικά, είμαι καλά. Νιώθω καλά με εμένα. Κάνω ψυχοθεραπεία, γιατί είμαι αγχώδης τύπος, δεν ξέρω να βάζω όρια στους άλλους» και πρόσθεσε για το αυτοάνοσο που την ταλαιπωρεί: «Έχω ένα αυτοάνοσο που ακόμα δεν ξέρουμε πώς λέγεται. Είναι πολύ περίεργο».

Για τον ρόλο της ως μαμά η Κατερίνα Παπουτσάκη είπε: «Δεν είμαι ακριβώς παραδοσιακή μαμά. Έχω στοιχεία παραδοσιακής μαμάς. Δε ξέρω τι είναι παραδοσιακή μαμά ακριβώς. Είμαι αφοσιωμένη μαμά. Η παρουσία μου θέλω να είναι έντονη και ουσιαστική. Ο μεγάλος ξέρει τι δουλειά κάνει η μαμά ο μικρός σιγά σιγά καταλαβαίνει. Ο μεγάλος μου κάνει και κριτική».