Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην εκπομπή The 2Night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο τραγουδιστής Διονύσης Μακρής τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από το μουσικό reality του Alpha «Dream Show» και ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε για τις καταχρήσεις αλλά και τους λάθος χειρισμούς που έκανε στην καριέρα του.«Έδινα σε έναν φίλο μου όλα μου τα χρήματα για να πληρώνει λογαριασμούς και μου άφησε χρέος 1.500.000€. Για 10 χρόνια μπορεί να έβγαζα και 60.000 ευρώ. αλλά τα χαλούσα με φίλους σε  κότερα και ελικόπτερα.Έκανα λάθη και εγώ στον χώρο. Επειδή ήμουν 23 όταν έκανα επιτυχία είχα έπαρση και έλεγα στους επιχειρηματίες ''δεν θα μου πείτε εσείς τι θα κάνω''» τόνισε και πρόσθεσε μιλώντας για τις καταχρήσεις:

«Έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει καταχρήσεις. Υπήρχαν μέρες που ήμουν “αλλού” και στο μαγαζί και στις εκπομπές που εμφανιζόμουν. Εδώ και χρόνια δεν πίνω αλκοόλ, πιο πολύ έπινα για την παρέα. Είχα κάνει 2-3 χοντρά πράγματα σε συναυλίες. Ευτυχώς, τότε δεν είχαμε κινητά με κάμερες. Αν γινόταν σήμερα αυτό θα έπρεπε να αλλάξω χώρα». Τέλος, εξομολογήθηκε πως την περίοδο της καραντίνας έφτασε τα 130 κιλά καθώς έτρωγε ασταμάτητα. «Έτρωγα δίχως αύριο και σηκώθηκα 130 κιλά. Έβγαινα έξω και με έδειχναν οι φίλοι μου με το δάχτυλο. Είχα προβλήματα και στον ύπνο μου. Είχα φτάσει 130 κιλά στο πρώτο lockdown» δήλωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA