Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Δήμητρα Ματσούκα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στους δημοσιογράφους, στη γενική δοκιμή της θεατρικής παράστασης, «Μαθήματα κωμωδίας», στην οποία πρωταγωνιστεί ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τις δηλώσεις του συναδέλφου της, Πάνου Σταθακόπουλου, ο οποίος σχολίασε σε συνέντευξή του ότι κατά το παρελθόν του είχαν χρεώσει σχέση με τη Δήμητρα Ματσούκα και σχολιάζοντας την παραπάνω τοποθέτηση τόνισε: «Είμαι πάρα πολύ κακή με τα ονόματα και δεν είμαι σίγουρη ότι τον γνωρίζω τον κύριο. Ποιος είναι; Σας απαντάω και ελπίζω ο άνθρωπος να μην με παρεξηγήσει, αλλά δεν είμαι καθόλου καλή με τα ονόματα».

Διαβάστε ακόμη: Megan Fox: Οι φωτογραφίες πάνω σε μία κούνια που ξετρέλαναν τους θαυμαστές της

Επιπλέον η ηθοποιός αναφέρθηκε στο σκηνικό που εκτυλλίχθηκε, όταν ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εξέφρασε την ενόχλησή της: «Συνέβη το εξής και μου έκανε μεγάλη εντύπωση χθες που πήγα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Είχε μπει κάτι στο μάτι μου και δάκρυζα και το σχολιάσαμε γελώντας αυτό και οι δυο. Το διάβασα παντού και μάλιστα σε sites δημοσιογραφικά, σοβαρά ας πούμε, “ξέσπασε σε κλάματα η Δήμητρα Ματσούκα”, “δάκρυσε στην εκπομπή”. Εγώ που δεν κάνω λοιπόν συχνά story, φανταστείτε τι έπαθα που ήθελα να διαχωρίσω τη θέση μου από αυτό. Όχι, δεν έκλαψα σε καμία εκπομπή».

«Είναι αστείο τώρα που μιλάμε για αυτό αλλά είναι όμως ενδεικτικό του πως λειτουργούν τα media σήμερα σε αυτή τη χώρα» πρόσθεσε η Δήμητρα Ματσούκα.