«Μιλάω με τον Θεό, βγαίνω έξω και του μιλάω και μου απαντάει, μου δείχνει σημάδια», είπε η Τέτα καμπουρέλη αναφερόμενη στη σχέση της με τον Θεό. Η Τέτα Καμπουρέλη μίλησε και για την προσωπική της ζωή, δήλωσε πως η ίδια προσέχει τον εαυτό της όσο μπορεί, όμως και ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στην εμφάνισή της. «Πάντα είμαι όμορφη, όχι μόνο σήμερα. Προσέχω τον εαυτό μου όσο μπορώ. Μεγαλώνοντας θέλει κι άλλη προσπάθεια. Πάντα ομορφαίνει ο έρωτας, αλλά αυτό αφορά την προσωπική μου ζωή», δήλωσε αρχικά σε απόσπασμα που προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».
Διαβάστε ακόμη: Αγγελος Μπράτης: «Εχει γυρίσει άνθρωπος σε ταξί και μου έχει πει "έχω σκοτώσει"»
Στη συνέχεια μάλιστα, πρόσθεσε πως «περνάει μια χαρά στην προσωπική της ζωή», όμως δεν θέλησε να δώσει παραπάνω λεπτομέρειες.
- Η περιοχή στην Αθήνα όπου νοικιάζεται διαμέρισμα 50 τ.μ για 1.100 ευρώ
- Παραβάσεις και ελλείψεις στη Βιολάντα από το 2020 «δείχνει» η Περιφέρεια Θεσσαλίας: Το έγγραφο «καμπανάκι»
- Εξελίξεις στην εξαφάνιση Λόρας: Πιθανότερο σενάριο να ταξίδεψε στη Γερμανία από την πρώτη μέρα φυγής της
- Τα νεότερα για τον τρίτο τραυματία στη Ρουμανία: Παραμένει διασωληνωμένος - Πότε θα επαναπατριστεί
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.