Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι σχεδόν στον όγδοο μήνα, βρέθηκε την Τετάρτη (2/11) στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της και για τον λόγο που άργησε να την ανακοινώσει δημόσια, για την επέμβαση που χρειάστηκε λίγους μήνες πριν μείνει έγκυος, τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, ενώ έκανε και ένα μικρό απολογισμό για την επαγγελματική της πορεία και τα λάθη που έχει κάνει. «Τους πρώτους μήνες ήταν πιο εύκολο. Δεν είχα κάποια ιδιαίτερη δυσκολία στην εγκυμοσύνη μου. Τώρα έχω κάποιες δυσκολίες, κάποιες ξινίλες, καούρες, εμετούς. Σε μια εβδομάδα μπαίνω στον 8ο μήνα», ανέφερε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της και δεν έκρυψε ότι:

Διαβάστε ακόμη: Παντρεύτηκαν η Μις Αργεντινή και η Μις Πουέρτο Ρίκο 

«Όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος, δεν το είχα καταλάβει. Το έμαθα αρχές Μαΐου, όταν είχαν σταματήσει τα γυρίσματα του "Κάτι ξαναψήνεται", τη δεύτερη μέρα του ρεπό μου. Είχα πάει στην παραλία για μπάνιο και το έμαθα εκείνη τη μέρα. Θέλαμε να έρθει ένα παιδί, απλώς πρακτικά και η δουλειά δεν άφηνε πολλά περιθώρια να συμβεί κάτι τέτοιο».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην επέμβαση που χρειάστηκε να κάνει πέρσι στα τέλη Οκτωβρίου και παραδέχτηκε ότι τότε είχε ανησυχήσει πάρα πολύ. 

«Έκανα και μια επέμβαση πέρσι γυναικολογικής φύσεως, η οποία έπρεπε να γίνει και ήταν για μένα πολύ μεγάλο χτύπημα γιατί από εκείνη τη στιγμή και για ένα διάστημα δεν έπρεπε να μείνω έγκυος, όπως μου είχε πει ο γιατρός. Είχα ανησυχήσει πάρα πολύ. Ήταν όμως και είναι όνειρό μου το να αποκτήσω παιδιά. Το είχα μάθει όταν είχα υπογράψει το συμβόλαιό μου με την Ατζούν και δεν ήξερα πώς θα μπορούσα να ανακοινώσω ότι θα λείψω για την επέμβαση, αλλά είπα ότι δεν θα το κάνω αργότερα γιατί θα έπρεπε να περιμένω ακόμη περισσότερο χρόνο για να αποκτήσω παιδί», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και πρόσθεσε ότι «Τελικά έλειψα από τη δουλειά μόνο δύο μέρες. Πήγαινα στη δουλειά με ράμματα, με αιμορραγίες, έβαζα πιο φαρδιά ρούχα. Δεν μπορούσα να μετακινηθώ. Δεν το έχω πει ποτέ αυτό. Πονούσα πολύ, αλλά τα κατάφερα. Δεν το μετανιώνω».

Όσον αφορά τον σύντροφό της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλο, η παρουσιάστρια ανέφερε ότι «Τώρα είμαστε δύο χρόνια και κάτι. Ήταν και η καραντίνα το πρώτο εξάμηνο και ήμασταν συνέχεια μαζί, κάναμε πολλά πράγματα μαζί, δένεσαι με τον άλλο». 

«Ο Βασίλης έχει τις ίδιες ηθικές αξίες με εμένα. Είναι από οικογένεια πολύ δεμένη, την αγαπάει, είναι μεγαλωμένος με τον ίδιο τρόπο όπως και εγώ. Δεν έλεγε πολλά, αλλά ό,τι έλεγε, τα εννοούσε. Αυτό μου άρεσε. Μιλούσαμε για πάρα πολλά πράγματα στις αρχές και με έκανε να του ανοιχτώ και να μην έχω κανένα μυστικό από τον άνθρωπό μου για όλα αυτά που ακούγονται. Εφόσον τα είχαμε πει όλα και ένιωθα άνετη, δεν είχα να φοβηθώ κάτι. Ήμουν άνετη. Την πρώτη φορά που ανέβασα φωτογραφία μας, δεν του το είχα πει. Του ήρθε ξαφνικά, αλλά και εγώ το έκανα αυθόρμητα», είπε η παρουσιάστρια όταν τη ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη τι την τράβηξε σε εκείνον.

Μάλιστα, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εξήγησε και για ποιο λόγο άργησε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της. «Φοβόμουν στην αρχή να ανακοινώσω την εγκυμοσύνη. Θέλαμε να προφυλάξουμε και εμάς και τις οικογένειές μας», εξήγησε η παρουσιάστρια. 

Τέλος, κάνοντας ένα μικρό απολογισμό για τη μέχρι τώρα επαγγελματική της πορεία, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου παραδέχτηκε πως έχει κάνει λάθη. 

«Δεν μπορώ να αλλάξω τη διαδρομή, είμαι ευγνώμων για αυτή τη διαδρομή, χαίρομαι. Και ευχαριστώ πάρα πολλούς ανθρώπους που στάθηκαν στο πλευρό μου και με βοήθησαν για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Δεν φύτρωσα, κανείς δεν φυτρώνει, αλλά, βέβαια έκανα τα λάθη μου. Και τώρα δηλαδή βλέπω πολλές γνώριμες φάτσες και μερικούς ντρέπομαι να τους δω, αλλά εντάξει, κατάλαβες τι εννοώ, έχω κάνει με την καλή έννοια…», κατέληξε η παρουσιάστρια.