Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από δύο χρόνια σχέσης, την οποία κρατούσαν κρυφή, η 26χρονη Μαριάνα Βαρελά από την Αργεντινή και η 22χρονη Φαμπιόλα Βαλεντίν από το Πουέρτο Ρίκο παντρεύτηκαν και το ανακοίνωσαν μέσα από κοινή τους ανάρτηση στο Instagram, ενθουσιάζοντας τους περισσότερους από 250.000 followers. Οι δυο τους εκπροσώπησαν το 2020 τις χώρες τους στο διαγωνισμό ομορφιάς Miss Grand International (MGI), κερδίζοντας μια θέση και οι δύο στο Τοπ-10. Έκτοτε, τα δύο μοντέλα δεν είχαν κρύψει ότι είναι φίλες χωρίς, όμως, να αποκαλύψουν ότι είναι σε σχέση. 

Διαβάστε ακόμη: Shakira: Προσπέρασε κόσμο που περίμενε μιάμιση ώρα στην ουρά για να μπει πρώτη στον «Πύργο του Τρόμου»

Στο βίντεο που ανέβασαν στο Instagram και έχει ξεπεράσει ήδη τα 2 εκατομμύρια views, τις βλέπουμε σε ευτυχισμένες στιγμές μαζί από την καθημερινότητά τους, αλλά και από ταξίδια που έχουν κάνει, ενώ μοιράστηκαν και στιγμιότυπα από την πρόταση γάμου που έκανε η Φαμπιόλα στη Μαριάνα, αλλά και από την ημέρα του γάμου τους πριν λίγες ημέρες, στις 28 Οκτωβρίου

https://www.instagram.com/reel/CkUOoo_glwy/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Αφού αποφασίσαμε να κρατήσουμε τη σχέση μας ιδιωτική, ανοίξαμε τις πόρτες σε μια ιδιαίτερη μέρα», ανέφεραν στη λεζάντα της κοινής τους ανάρτησης με τους followers τους να μην κρύβουν τον ενθουσιασμό τους και να τους εύχονται στα σχόλια για το ευτυχές γεγονός.

https://www.instagram.com/reel/CZIifzphevF/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CaFEsqpAlqR/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CWhGAv_grRK/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CMpdxfsnUpx/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CMURuTWHhvv/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα, η αγάπη που έδειξαν ήταν τόσο μεγάλη που η Μαριάνα θέλησε να τους ευχαριστήσει στη συνέχεια μέσα από Instagram story όπου έγραψε: «Ευχαριστούμε για όλη την αγάπη! Είμαστε πολύ χαρούμενες και ευλογημένες. Σας εύχομαι να πολλαπλασιαστεί η αγάπη που μας δίνετε! Άπειρα ευχαριστώ». 

https://www.instagram.com/p/ChLQY2eOX9l/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cgutbf7OKSd/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/reel/CgfVoAMv3oc/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/Cf1lvuLu_Ux/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/p/CepFEdduVa0/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Πάντως νωρίτερα μέσα στη χρονιά όταν η Φαμπιόλα θέλησε να ευχηθεί στη Μαριάνα για τα γενέθλιά της είχε γράψει στο Instagram: «Σε ευχαριστώ που με έκανες μέρος της ζωής σου και συνεργό της ευτυχίας σου. Είσαι ένας ανεκτίμητος θησαυρός και ελπίζω να κρατήσει η φιλία μας για πάντα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA