Σε προγραμματισμένη επέμβαση λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας υποβλήθηκε ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος χειρουργήθηκε στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πριν από 10 ημέρες. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «ONtime», η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Ο Βασίλης Καρράς πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Διαβάστε ακόμη: Amber Heard: «Νέα» ζωή στην Ευρώπη για την ηθοποιό μετά την πολύκροτη δίκη με τον Johnny Depp
Υπενθυμίζεται, ότι ο Βασίλης Καρράς είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και έντονο πόνο στο στομάχι, κατά τη διάρκεια εμφάνισης του σε νυχτερινό κέντρο στο Ηράκλειο Κρήτης, με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο.
- Κόλαφος Πλακιά για Μάνεση: «Αλήτης!» - «Έκανα black χιούμορ για το ΟΑΚΑ» λέει ο δημοσιογράφος
- PERSONAS: 9 κορυφαίες προσωπικότητες ξετύλιξαν τις προσωπικές τους ιστορίες
- Ελεονώρα Μελέτη: «Υπάρχει ιστοσελίδα που έχει πάρει φωτογραφίες μας και μας έχει ξεγυμνώσει»
- Γιατί το 1923 δεν γεννήθηκε κανένας Έλληνας για 13 ημέρες; Η απίστευτη ιστορία
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.