Μενού
  • Α-
  • Α+

Τη Δευτέρα (7/11) η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και - μεταξύ άλλων - αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε στα πρώτα βήματα της καριέρας της με τους «Ράδιο Αρβύλα», στο αν δυσκολεύτηκε στη συνέχεια να κάνει τη μετάβαση στην υποκριτική, αλλά και στον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Εγώ δούλευα στο ραδιόφωνο που ακόμα έχουν τα παιδιά του Ράδιο Αρβύλα και παράλληλα σπούδαζα στη δραματική σχολή. Όταν μου πρότειναν να πάω στην εκπομπή, μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα και σε συνδυασμό με τις σπουδές μου, μιας και τότε ήμουν και στη γεωπονική. Έκανα πάρα πολλά πράγματα τότε και ήταν σαν ένα πάρα πολύ ωραίο ενδιάμεσο στάδιο. Ήξερα ότι θα ασχοληθώ με το κομμάτι της υποκριτικής», είπε η γνωστή ηθοποιός. 

Διαβάστε ακόμη: Τo ταξίδι ξεκίνησε! Το πρωτοποριακό Tips by Markos κάνει πρεμιέρα από την Αρκαδία

Μάλιστα, εξήγησε ότι δεν δυσκολεύτηκε να κάνει τη μετάβαση στην υποκριτική. «Δεν θεωρώ ότι έκανα κάποιο κομμάτι παρουσίασης. Έκανα ένα πολύ συγκεκριμένο πράγμα και ήταν κάτι που ήξερα ότι δεν θα ακολουθήσω». 

Σε εκείνο το σημείο η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και την υπόθεσή του που απασχόλησε έντονα την επικαιρότητα και η Ευγενία Σαμαρά δεν έκρυψε ότι «Είχα πάθει κι εγώ σοκ τότε, όπως και όλοι όσοι τον γνώριζαν. Είχα και να τον συναντήσω πάρα πολλά χρόνια. Δεν έχει σημασία το τι πίστευα εγώ. Σημασία έχει το τι συνέβη. Έπαθα σοκ όταν το έμαθα. Το είδα τότε στην τηλεόραση και έμεινα παγωτό».

«Δεν επικοινώνησα με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά ξέρω ότι και οι ίδιοι ήταν πάρα πολύ σοκαρισμένοι. Είμαι σίγουρη ότι τα παιδιά δεν το γνώριζαν. Δεν θεωρώ ότι θα είχαν κάποιον λόγο να συνεχίσουν να συνεργάζονται μαζί του, εάν το γνώριζαν εξ αρχής. Δεν θα το πίστευα ποτέ όσο τους ξέρω», επεσήμανε η ίδια. 

Όταν δε η Κατερίνα Καινούργιου τη ρώτησε εάν θα του μιλούσε αν τον συναντούσε στο δρόμο, η Ευγενία Σαμαρά απάντησε: «Ειλικρινά δεν ξέρω, γίνονται τόσα πολλά και μαύρα γύρω μας καθημερινά και όταν ακούς τέτοια πράγματα για ανθρώπους που ξέρεις, νιώθεις μία σήψη μέσα σου και είναι λίγο στενάχωρο όλο αυτό». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA