Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Τάκης Καραγκούνιας μίλησε για τον Αρη Σοϊλέδη, με τον οποίο είχε κόντρα στο Survivor και ξέσπασε κατά του ποδοσφαιριστή, τονίζοντας πως ήταν πολύ αισχρό αυτό που είπε για την κηδεία του πατέρα του. «Κάποιος είπε ότι ήθελε να πληρώσει την κηδεία του πατέρα μου. Είπε να το κάνει αυτό έτσι για τα λόγια του αέρα. Δεν έχω ανάγκη να κάνει κάποιος την κηδεία του πατέρα μου. Ο Αρης Σοϊλέδης το είπε και ήταν πολύ αισχρό. Δε ξεχνιέται. Είναι κάποια πράγματα που δεν ξεχνιούνται», είπε αρχικά ο Τάκης Καραγκούνιας.

Διαβάστε ακόμη: Το προσωρινό τέλος του GNTM, το δίλημμα της Σκορδά και ο Γκοτσόπουλος σε ρόλο παρουσιαστή

Ο Τάκης Καραγκούνιας πρόσθεσε: «Εγώ απλά τότε έψαχνα να βρω τρόπο και είπα ότι δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα στην πατρίδα, αν μπορώ να βοηθήσω οικονομικά κι εγώ την οικογένειά μου για τα έξοδα της κηδείας του πατέρα μου. Και γύρισε και είπε ότι μου έκανε χάρη; Τι είναι αυτά τα πράγματα; Ποιος τα λέει αυτά; Που ζούμε; Είναι πολύ αισχρό αυτό που είπε. Είναι απάνθρωπο».

Οσο για το Survivor All Star, ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Αν δεν με επιλέξουν θα πάρω αεροπλάνο και θα πάω να παίξω μόνος μου. Το θέλω πολύ».