Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την επαγγελματική της διαδρομή και την ενασχόληση με τον χώρο της τηλεόρασης, μίλησε, μεταξύ άλλων, η Βίκυ Καγιά που το βράδυ της Πέμπτης ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, στο The 2night Show, εξηγώντας γιατί δεν οφείλει συγγνώμη σε κανέναν. «Δεν έχω βλάψει ποτέ κανέναν. Στο λέω, Γρηγόρη, με το χέρι στην καρδιά πως όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ότι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Δεν τα κάνω αυτά που κάνω για να έρθει κάποιος και να μου πει ''μπράβο ρε Βίκυ, σε ευχαριστώ'' και να το πω και στην Ελλάδα όλη. Αλλά όχι και το αντίθετο. Αληθινά σου λέω, αν είχα να ζητήσω συγγνώμη σε κανέναν, θα το έκανα πρώτη. Είμαι τόσο πολύ καθαρή με την συνείδηση μου. Δεν έχω ενοχλήσει κανέναν ποτέ. Το αντίθετο έχω κάνει βασικά. Έχω φροντίσει να έχουν δουλειά, έχω φροντίσει να έχουν χρήματα, έχω φροντίσει να μπουν όταν έχουν κοπεί και όταν τους έχουν πει όχι. Έχω βάλει μπροστά τον εαυτό μου και έχω βάλει μπροστά το όνομα μου για να μπορέσουν να συνεχίσουν.

»Οπότε δεν ξέρω γιατί θα έπρεπε να πω συγγνώμη. Δεν νιώθω πίκρα γιατί έχω αρχίσει και φιλοσοφώ και διαβάζω πάρα πολλά βιβλία ενάντια στο μίσος και τη ζήλια για να καταλάβω τι γίνεται. Είναι απόλυτα λογικό γιατί υπάρχει μια λογική που λέει ότι οι άνθρωποι οι οποίοι σε διαβάλλουν, λένε πράγματα για σένα και σε φθονούν, θέλουν κάτι που έχεις και δεν το έχουν αυτοί».