Μενού
  • Α-
  • Α+

Περισσότερα από 175 προσωπικά αντικείμενα της μεγάλης σταρ του Χόλιγουντ, Μέρλιν Μονρόε, θα βγουν σε δημοπρασία στις 17 και 18 Δεκεμβρίου από τον οίκο Julien's Auctions και TCM Present: Icons & Idols Hollywood, σύμφωνα με το People. Μεταξύ των αντικειμένων είναι και μία κάρτα με χειρόγραφο σημείωμα του Τσαρλς Στάνλεϊ Γκίφορντ, ο οποίος, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα μέσω τεστ DNA ήταν ο πατέρας της ηθοποιού. «Αυτή η κάρτα είναι το μόνο γνωστό αντικείμενο που αποδεικνύει την όποια σύνδεση ή επικοινωνία μεταξύ του Γκίφορντ και της διάσημης κόρης του», αναφέρει ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία ο Γκίφορντ φέρεται να έδωσε ο ίδιος την κάρτα στη Μονρόε ενώ ήταν στο νοσοκομείο.

Διαβάστε ακόμη: Jennifer Lopez: Ανησύχησε τους φαν - Εριξε «μαύρο» στο προφίλ της στο Instagram και διέγραψε τις δημοσιεύσεις

«Ανακάλυψα την κάρτα εντελώς τυχαία, ενώ ετοίμαζα τα προσωπικά αντικείμενα της Μέριλιν για τη δημοπρασία του οίκου Julien's Auctions», δήλωσε ο Σκοτ Φόρτνερ, ιστορικός και συλλέκτης, ο οποίος πρόσθεσε με τη σειρά του ότι «Αυτή είναι η μόνη γνωστή τεκμηριωμένη απόδειξη μιας σχέσης μεταξύ της Μονρόε και της Γκίφορντ, η οποία λύνει το μυστήριο για το αν γνώριζε ή είχε επαφή με τον βιολογικό της πατέρα». Μάλιστα, η τιμή πώλησής της εν λόγω κάρτας υπολογίζεται ότι θα κυμανθεί μεταξύ 2.000 - 3.000 δολαρίων

Η μητέρα της Μέρλιν Μονρόε ήταν η Γκλάντις Μπέικερ, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μάρτιν Έντουαρντ Μορτένσεν και παρότι αυτός αναγράφεται ως πατέρας της σταρ στο πιστοποιητικό γέννησής της, στην πραγματικότητα ο Γκίφορντ, συνάδελφος της Γκλάντις, ήταν ο βιολογικός πατέρας της. Μάλιστα, μέχρι πρόσφατα θεωρούνταν βέβαιο ότι η Μονρόε δεν είχε συναντήσει ποτέ τον βιολογικό της πατέρα αφού εκείνος δεν ήθελε να φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της συζύγου και των παιδιών του με το να μπει στη ζωή τους η Μέρλιν.

Άλλα αντικείμενα από τη συλλογή της Μονρόε που θα δημοπρατηθούν είναι αρκετά προϊόντα ομορφιάς - όπως σωλήνες κραγιόν, ψεύτικες βλεφαρίδες, σκιές ματιών και άλλα - που κάποτε ανήκαν στη σταρ, καθώς και πολλά φορέματα που ανήκαν και φορέθηκαν από τη σταρ, με μερικές από τις αναμενόμενες τελικές προσφορές να υπολογίζεται ότι θα αγγίξουν μέχρι και τα 80.000 δολάρια. Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στο Μπέβερλι Χιλς, αλλά θα μεταδοθεί ζωντανά και μέσω διαδικτύου μέσα από την ιστοσελίδα του οίκου Julien's Auctions.