Στον ισχυρό σεισμό των 4,7 Ρίχτερ που έγινε νωρίς το πρωί της Τρίτης (29/11) στην Εύβοια αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη στο ξεκίνημα της εκπομπής της. Όπως είπε η παρουσιάστρια, κατάλαβε τον σεισμό καθώς ήταν η ώρα που ξυπνούσε. «Βάλτε μουσικούλα και κουνηθείτε, όσοι δεν κουνηθήκατε το πρωί. Μα, τι ήταν αυτό σήμερα; Να είσαι στο ωραίο σου κρεβάτι, να λες ότι "νιώθω ότι πρέπει να ανοίξω τα μάτια μου…", αρχίζεις και τεντώνεσαι, πατάς το κοντρόλ να δεις τι έγινε από χθες μέχρι σήμερα και ξαφνικά αρχίζουν να κάνουν τα κρεβάτια… φρρρρρ… Και πάνω κάτω πάνω κάτω, και πήγαινε έλα πήγαινε έλα, και πάνω κάτω πάνω κάτω. Εμάς ήταν έντονο. Ήταν η ώρα που τεντωνόμουν και λες ότι δεν θέλω να σηκωθώ από το κρεβάτι», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.
Διαβάστε ακόμη: Σεισμός στην Εύβοια: Προβληματισμός στους σεισμολόγους για το άγνωστο ρήγμα
«Εγώ πάντως σε κάθε σεισμό λέω “μπράβο, το σπίτι μας είναι γερό. Εντάξει δεν πήγαν τζάμπα τα λεφτά, γερό είναι το σπίτι, αντέχει”», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη και θυμήθηκε τον μεγάλο σεισμό του 1999.
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Δύο κύματα κακοκαιρίας έρχονται στην Αττική: Πότε θα επηρεαστεί με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
- Γκρεγκ Μποβίνο: Καρατομήθηκε ο «νοσταλγός της Γκεστάπο» από διοικητής της ICE, κατ' εντολή Τραμπ
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.