Τα γενέθλιά του είχε στις 30 Νορμβρίου ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, Αγγελος, ο οποίος έγινε 20 ετών και δέχτηκε ευχές από την οικογένειά του, τους φίλους του και την σύντροφό του, Γαία Μερκούρη. Η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό γράφοντας στη λεζάντα: «Χρόνια πολλά αγγελούδι μου, σ´αγαπω πολύ!».
Διαβάστε ακόμη: Παρασκευή Κερασιώτη: Εργάζεται ως σερβιτόρα μετά το GNTM και στέλνει ηχηρό μήνυμα - «Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή»
Μάλιστα στη πρώτη φωτογραφία βλέπουμε το ερωτευμένο ζευγάρι να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο υποβρύχιο φιλί. Η Γαία Μερκούρη και ο Αγγελος Λάτσιος γνωρίζονται από παιδιά, ωστόσο, η φιλία τους εξελίχθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα. Η όμορφη κόρη της Δωροθέας Μερκούρη ευχήθηκε και δημοσίως στον Άγγελο Λάτσιο αφού πέρασαν μαζί την μέρα των γενεθλίων του, ανεβάζοντας σχετικά στιγμιότυπα στο Instagram.
- Σοκάρει η Μαρία Κίτσου: «Μεγάλωσα κακοποιητικά και από τους δύο γονείς» – Η μάχη με την κατάθλιψη
- Φαραντούρης για την απόσπαση της συζύγου του: «Νόμιμη και βάσει προσόντων – Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»
- Πένθος στον καλλιτεχνικό κόσμο: «Έφυγε» πρόωρα από τη ζωή ο ηθοποιός Γιάννης Δενδρινός
- Το τελευταίο δείπνο της οικογένειας Κοντού - Ο ανατριχιαστικός τάφος «τραπεζαρία» του Βόλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.