Μενού
lena-zevgara
Λένα Ζευγαρά | NDP
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ του Σαββάτου (3/12) η Λένα Ζευγαρά επρόκειτο να κάνει προγραμματισμένη live εμφάνιση στο Ηράκλειο Κρήτης, όμως, η γνωστή τραγουδίστρια ένιωσε έντονη αδιαθεσία με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να νοσηλευτεί. Η ίδια θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το ενδιαφέρον που της έδειξαν, γράφοντας σε story στο προφίλ της στο Instagram: «Ευχαριστώ για την κατανόηση και την τόση αγάπη που μου στείλατε. Προσπάθησα να είμαι κοντά σας μα δεν τα κατάφερα… Τα λέμε σύντομα! Εύχομαι υγεία!». 

Μετά τη νοσηλεία της και την επιστροφή της στην Αθήνα η Λένα Ζευγαρά θέλησε και πάλι να ευχαριστήσει όλους όσους ενδιαφέρθηκαν για την ίδια, αλλά και τους συνεργάτες της: «Θέλω να πω δύο τρία λόγια, τα οποία είναι μέσα από την καρδιά μου. Γιατί όπως είδατε και σε προηγούμενο story πέρασα μια αρκετά δύσκολη και ξαφνική περιπέτεια με την υγεία μου. Είμαι αρκετά καλύτερα, αναρρώνω, έχω επιστρέψει στην Αθήνα. Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που μου στείλατε ένα μήνυμα και ξοδέψατε χρόνο από τον χρόνο σας για να είστε δίπλα μου».

«Το άλλο που θέλω να πω είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στην επιχείρηση γιατί πραγματικά μου στάθηκε και δεν υπολόγισε τη δουλειά εκείνη τη στιγμή, αλλά στάθηκε δίπλα μου και με πήγαν αμέσως στην κλινική στην οποία έκανα και εισαγωγή. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Αυτό σημαίνει ανθρωπιά. Θέλω στη συνέχεια να πω και σε όλους εσάς που βρεθήκατε εκεί και περιμένατε μέχρι να έρθω. Πραγματικά στενοχωρήθηκα πάρα πολύ και προσπάθησα πάρα πολύ να είμαι παρούσα. Συγκεκριμένα είπα στη νοσηλεύτρια να μου βγάλει τον ορό να φύγω γιατί με περίμενε ο κόσμος. Δεν τα κατάφερα, μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο, σχεδόν έχανα τις αισθήσεις μου. Είμαι εδώ, είμαι καλύτερα και θα είμαι πολύ σύντομα κοντά σας», κατέληξε η Λένα Ζευγαρά.