Μενού
mairi-synatsaki
Μαίρη Συνατσάκη | @mairiboo
  • Α-
  • Α+

Η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ιαν Στρατής έγιναν γονείς σήμερα, 5 Δεκεμβρίου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έλαβε στο κινητό του την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης του ζευγαριού. Η παρουσιάστρια και influencer γέννησε στις 7:25 με καισαρική ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο γιατρός της Μαίρης το κοριτσάκι τους ζυγίζει 2,850 κιλά και ήρθε στον κόσμο με καισαρική για λόγους ασφαλείας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που έχει στενή φιλία με τη Μαίρη, αποκάλυψε ότι η νέα μαμά έστειλε φωτογραφία με την κόρη της και είναι μία κούκλα! Ο Δημήτρης τόνισε: «Η καλή μου η φίλη η Μαίρη..γεννήσαμε. Σήμερα το πρωί έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, με καισαρική. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Είναι στο πλευρό της η αδελφή της η Αλίκη και η Ντορέττα Παπαδημητρίου, που θα είναι και η νονά του παιδιού.

Μου έστειλε και φωτογραφία που προφανώς δεν μπορώ να σας τη δείξω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι είναι η πιο όμορφη Μαίρη που έχουμε δει. Είναι πανέμορφη. Μας έστειλε αυτή τη φωτογραφία. Είναι αγκαλιά και οι τρεις για να συνηθίσουν ο ένας τον άλλον. Η Μαίρη πηγαίνει όπως την πάει η ζωή, δεν είχε ποτέ το άγχος. Τώρα από τη στιγμή που ήρθε, με τον Ίαν είναι ήρεμη και ευτυχισμένη…»!

Η Ελένη Μενεγάκη έστειλε τις πιο θερμές ευχές της στην Μαίρη Συνατσάκη: «Να τους ζήσει! Με το καλό, να είναι ευτυχισμένοι, υγιέστατοι και χαρούμενοι και οι τρεις τους».